no tak najgorsze co mozna zrobic to zachwycic sie szklem i na jednym wszystko zrobic, mi zawsze mowiono aby zrobic material ktory musi byc a pozniej mozna sie bawic i eksperymentowac
no tak najgorsze co mozna zrobic to zachwycic sie szklem i na jednym wszystko zrobic, mi zawsze mowiono aby zrobic material ktory musi byc a pozniej mozna sie bawic i eksperymentowac
Canon FF
Tu sie musze zgodzic: nie moge przetrawic i przekonac się do krzywych kadrów...rozumiem że czasem wzbogacają one przekaz ale ostatnio są nagminnie i bez opamiętania nadużywane! wszystko się chwieje i przewraca! dziwna ta moda...
zastanawia mnie czy kiedys nadejdzie moda na uroczystości zaślubin w plenerze? parku, czy jakis zamkach czy pałacach?
nx100
W Kielcach wszystkie śluby cywilne są zamiast w USC teraz w Sali Portretowej w Pałacu Biskupów Krakowskich (obecnie Muzeum Narodowe) - moim zdaniem to doskonały ruch dla wszystkich stron - taka uroczystość bardzo zyskuje na takom otoczeniu :
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/889478834
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ostatnio edytowane przez Sławek ; 20-08-2009 o 23:21
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
tak samo jak byla , jest , moda na kiczowate ramki tak jest na krzywe kadry i inne rzeczy , jednym przeszkadza innymi nie ,wedlug mnie dobrze ze tak jest , trzeba eksperymentowac , nie musi to kazdemu odrazu przypasc do gustu
no comment...
ramek do zdjęć nigdy nie będa na pewno dodawal ale krzywe kadry (nie chodzi o fisha) uwielbiam i może nawet z nimi trochę przesadzam, chociaż zawsze uwazalem i uwazam, ze swiadome krzywe kadrowanie jest jak najbardziej poprawne
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB