Strona 21 z 43 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Skoro jest lista to i miejsca są wolne i do tego siedzące i w pierwszym rzędzie. :-D
    Terminy bezpłatnych warsztatów dla członków klubu podaję oddzielnie. Na te jest zniżka w wysokości 10% dla członków Klubu.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl podałem terminy spotkań do wakacji.
    Trochę tego jest i myślę, że kopiowanie terminów na Forum spowoduje bałagan.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Trochę tego jest i myślę, że kopiowanie terminów na Forum spowoduje bałagan.
    Też tak myślę, ale jakies kilka dni przed terminem czasem przypominajka nie zaszkodzi - by potem mieć pretekst zamieszczenia i komentowania zdjęć na forum .

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tak też zrobię a do tego pewnie podam jakiś termin z poza listy aby zrobić spotkanie w jakimś innym nowym temacie.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Okładka ostatniego wydania naszego czasopisma została zrobiona przez znanego z tego wątku Vitez-a Na warsztatach też bywał. Myślę, że należą się gratulacje. Ale to nie wszystko. Ale więcej po Świętach.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no Vitez pięknie pięknie , gratulacje

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Zdjęcie jakie jest, każdy widzi. Róża jak róża, cycki jak cycki, ani nie porywa ani nie powala, ale widać że Vitez warsztat ma, choć nie koniecznie ma pomysł co z nim zrobić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Zdjęcie jakie jest, każdy widzi. Róża jak róża, cycki jak cycki, ani nie porywa ani nie powala, ale widać że Vitez warsztat ma, choć nie koniecznie ma pomysł co z nim zrobić.
    zgadzam się z tą wypowiedzią
    Vitez- twoje fotografie stają się inne (bardziej dopracowane i coraz mniej gryząca w oczy obróbka). Natomiast cały czas odnoszę wrażenie, że Nie wyrażasz w nich siebie i swego spojrzenia tylko próbujesz spełnić oczekiwania innych.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max_im Zobacz posta
    zgadzam się z tą wypowiedzią
    Vitez- twoje fotografie stają się inne (bardziej dopracowane i coraz mniej gryząca w oczy obróbka). Natomiast cały czas odnoszę wrażenie, że Nie wyrażasz w nich siebie i swego spojrzenia tylko próbujesz spełnić oczekiwania innych.
    A jest dokładnie na odwrót. To co wszelcy "inni" myślą o moich zdjęciach mam gdzieś, bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, więc zdjęcia robię właściwie tylko dla siebie. Nie da się spełnić oczekiwania innych bo każdy "inny" ma zupełnie różne oczekiwania. Da się spełnić jedynie swoje własne oczekiwania. Jednakże nie jestem artystą i jestem o wiele lepszy w fotografii reakcyjnej niż kreacyjnej, stąd nie spodziewaj się jakiegoś artyzmowego "wyrażania siebie" w moich fotkach. Robienie zdjęć sprawia mi po prostu przyjemność, nie próbuję w nich wyrażać siebie. I tyle, bez doszukiwania się jakiegoś głębszego znaczenia .

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Okładka jest następstwem zamieszczonego artykułu którego autorem jest również Vitez.

Strona 21 z 43 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów