Ja jestem chetny na 2 05 na plener, ale poki co ni jak nie idzie mi sie dowiedziec o szczegoly, jak by co to prosze mnie zapisac
Ja jestem chetny na 2 05 na plener, ale poki co ni jak nie idzie mi sie dowiedziec o szczegoly, jak by co to prosze mnie zapisac
Zapisałem:-D: http://www.canon-board.info/showpost...4&postcount=78
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Twój pierwszy Ślub
termin 28 04 wtorek godzina 17
Para obecna na warsztatach będzie również na plenerze
Lista
1 maxon58
2 Xxx Xxx
Zapraszam!
Jak by ktoś miał ochotę dołączyć to jeszcze z jedno miejsce się znajdzie proszę o info na PW.
A planujesz jeszcze następne edycje pleneru? Długi weekend jest i niestety nie będzie mnie w warszawie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Może w czerwcu, zobaczę jak uda się ten. W lipcu dla osób z poza Warszawy zrobimy szkolenia w „pigułce” i na nich pierwszy ślub będzie połączony z plenerem jednego dnia. Ale też nie planuję więcej jak jedno takie spotkanie.
Para miłych "Młodych" była obecna i prezentowali się mniej więcej tak:
Choć na plenerze będą jeszcze lepiej przygotowani (ozdoby, wizaż itp).
Uczestnicy uwijali się dookoła Pary Młodej:
By próbować uzyskać jakiś efekt ... wykorzystać jakiś pomysł na ujęcie...
Sergiusz, czy na planowane 11.05 warsztaty "Twoja pierwsza lustrzanka" masz chętnych, tzn czy się odbędą? Moja Lepsza Połówka chciałaby się zapisać.
EOS300|30V|30D|5DmkII|EF17-40/4L|EF100/2,8|EF28-200/3.5-5.6|EF24-105/3.5-5.6|580EX II
11 05 jako termin jest zarezerwowany, może 25 05?
Na razie Zapraszam na spotkania:
Portret- pierwsze kroki w studio 8 05 piątek godzina 17
Lista
Twój pierwszy Ślub 12 05 wtorek godzina 17
Lista
OK. To jeśli da radę to jedną osobę już masz.
EOS300|30V|30D|5DmkII|EF17-40/4L|EF100/2,8|EF28-200/3.5-5.6|EF24-105/3.5-5.6|580EX II