Strona 1 z 43 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

[WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA] - portret,akt Edycja 2009

W połowie lutego minął rok jak organizuję na Forum warsztaty spotkania w studio. Poprzedni wątek bardzo się rozrósł przez co zrobił się mało przejrzysty i nieczytelny. Z tego powodu otworzyłem nowy wątek jako edycja warsztatów w studio 2009. Jednocześnie na potrzeby warsztatów zrobiona jest strona: www.warsztatyfoto.com.pl gdzie można znaleźć szczegółowe informacje dotyczące wszystkich spotkań.

Jestem wydawcą czasopisma Lustrzanka jak jego również redaktorem naczelnym. Współorganizowałem lub organizowałem warsztaty fotograficzne od końca lat dziewięćdziesiątych. Mogę się podjąć zorganizowania warsztatów fotografii studyjnej dla Was.
    Proponuję temat portret oraz portret i akt w domowym studio a więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej www.warsztatyfoto.com.pl .
    Koszt spotkania- warsztatów wynosi 99 zł w przypadku portretu.
    W temacie akt cena wzrośnie do 150zł z powodu dodatkowych kosztów modelki i nieodzownego make up. Wszystkim uczestnikom ( ewentualnych) warsztatów zapewnię druk najlepszych wykonanych zdjęć w czasopiśmie Lustrzanka.
    Jeśli ktoś jest chętny niech w poście poda Nazwę użytkownika i kolejne osoby niech w kolejnych postach po prostu dopiszą się do listy. Jeśli grupa osiągnie 10 osób podam następny termin. Osobom nie chcącym otwarcie zapisywać się na warsztaty proponuję, aby zgłosiły swój akces na moją pocztę redakcyjną redakcja@tmf.waw.pl lub PW , Jeśli macie jakieś pytania bardzo chętnie odpowiem na wszystkie na forum. Warsztaty odbywają się w siedzibie redakcji w Warszawie przy ulicy 11-go Listopada 10. Nie pozostaje powiedzieć nic więcej jak

Zapraszam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

16 01 2009 godzina 17. Portret.
    Lista:

1. krysiek

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

O czym porozmawiamy na spotkaniu?
    O kadrowaniu:

„Studio pozwala na bardziej abstrakcyjne myślenie i horyzontalne lub wertykalne kadrowanie może stać się umowne i bardziej będzie zależeć od naszej wyobraźni w dokonywaniu zmian po wykonaniu zdjęcia”
    O pierwszych krokach:
    „Pierwszym krokiem jest dokładne przyjrzenie się twarzy dziewczyny. Musimy zwrócić uwagę czy jest regularna i o ideale raczej powinniśmy zapomnieć. Popatrzcie czy wielkość oczu jest identyczna i czy usta są w równe. Często się zdarza, że osoba nosząca, na co dzień okulary po ich zdjęciu przymyka oczy. Często też się zdarza, że w chwili, kiedy się do niej zwracamy na jej twarzy pojawia się jakiś tik charakteryzujący się unoszeniem na chwilę jednej brwi”
    O kontakcie: :-D
    „Często na spotkaniach w studio słyszę od uczestników jak mówią do dziewczyny: -może coś zrób. I co ona ma zrobić? Ona po prostu nie wie, co. Przychodząc do studia czy umawiając się na zdjęcia w plenerze trzeba mieć w głowie...”

Do tego tradycyjnie trochę porozmawiamy o oświetleniu i zakończymy spotkanie wspólnym fotografowaniem. Każdy z uczestników spotkania otrzyma czasopismo Lustrzanka , którym dokładnie opisane są omawiane tematy poparte ilustracjami.

Koszt spotkania to 99 zł

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krysiek Zobacz posta
    1. krysiek
    2-Eosiak

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Lista:
    1. krysiek
    2-Eosiak

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Jak dojechać wiem wiem 10 listopada ...proszę o szczegóły Praga rozumiem?....a i jak się nie nazbira nas 5-ciu ......to co będzie ?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Adres spotkania to ulica 11 Listopada 10 Warszawa. Dojechać można tramwajem:

Autobusem:

Na drzwiach wejściowych znajduje się napis:

I to są właściwe drzwi

Domyślnie

Lista:
    1. krysiek
    2. Eosiak
    3. t00mcio
    5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Lista:

1. krysiek
    2. Eosiak
    3. t00mcio

koszt spotkania to 99zł

Zapraszam!

Dopiero zaczyna Awatar jacq

Domyślnie

16-go mam co prawda obronę magisterki.. ale to rano
    więc chętnie odstresuję się z aparatem

Lista:
    1. krysiek
    2. Eosiak
    3. t00mcio
    4. Jacq

Płatne na miejscu??

Strona 1 z 43 12311 ... OstatniOstatni