Vitez- wiem o tym i nie miałem na myśli że jesteś pod presją , Ale myślę, że mógłbyś spróbować wyrazić siebie. Ja spodziewam się bardzo ciekawych efektów i dlatego Cię zachęcam.
Vitez- wiem o tym i nie miałem na myśli że jesteś pod presją , Ale myślę, że mógłbyś spróbować wyrazić siebie. Ja spodziewam się bardzo ciekawych efektów i dlatego Cię zachęcam.
Dla mnie szata graficzna jest EOT. Najpiękniejsze nawet szaty idą do kąta kiedy spotykamy się na warsztatach w temacie Akt, tak, że chyba nie warto poświęcać im aż tyle uwagi. Zresztą osoba zajmująca się DTP czy jak to się tam teraz nazywa też kilka razy była na spotkaniach. Jak ktoś z Was ma uwagi może je przekazać osobiście:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
17 04 (piątek) godz 17 Portret pierwsze kroki w Studio
18 04 sobota godzina 13 Pomiędzy portretem a aktem
Na 17 04 to mam prawie komplet ale jak ktoś jeszcze nie był to dwie osoby jeszcze się zmieszczą, natomiast na sobotę są jeszcze wolne miejsca i nie przewiduję wielkiego tłoku.
Zapraszam!
18 04 sobota godzina 13 Pomiędzy portretem a aktem
1. werek
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
To widzę, że strącę kurz z nowych lamp, czas je w końcu wypróbować w praniu, :-D
Sergiusz a kto będzie modelką w sobote 18.04, czy to będzie Dorota?
Cykl warsztatów jest taki: Portret pierwsze kroki, Pomiędzy portretem a aktem, Akt. Oczywiście zaliczanie po kolei spotkań nie jest obowiązkowe ale wiele osób tak właśnie czyni. Jedna i ta sama modelka na tych trzech kolejnych spotkaniach pozwala na porównywanie wyników i osiąganych rezultatów. Dlatego na tych trzech spotkaniach pozuje do zdjęć Dorota. Tak też będzie w tą sobotę 18 04.
niestety musze odwolac swoja obecnosc![]()
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Tak przed plenerem to może ktoś zechce skorzystać :
Twój pierwszy Ślub
termin 28 04 wtorek godzina 17
W ten piątek 24 04 odbędzie się też spotkanie w temacie Akt a ewentualnych chętnych zapraszam do zapisywania się poprzez stronę www.warsztatyfoto.com.pl aby uniknąć sytuacji jaka miała miejsce powyżej.
Zapraszam!