Piątkowe spotkanie było bardzo udane ze względu na pewne bardzo ciekawe zdarzenie, które mam nadzieje zaowocuje „ciągiem dalszym” W tym miejscu dziękuję uczestnikom za przybycie i owocnie spędzony czas. W sobotę był czas na eksperymenty, które dały często zaskakujący choć nieco abstrakcyjny efekt:
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Moja abstrakcja trochę mniej odjechana
U mnie załapało się trochę koloru ale tylko sam niebieski, trzeba jeszcze trochę popracować nad tematem. Abstrakcja to poważna sprawa.
Ciekaw jestem czy wyszedł strzał Predatora?
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-03-2009 o 18:22
(Wzór legitymacji nie jest zgodny z oryginałem)
W niedzielę 29 03 o godzinie 14 odbędą się bezpłatne (dla posiadaczy powyższej legitymacji) warsztaty Portret pierwsze kroki w studio. Podczas spotkania będzie można się zapoznać z jednym z najtańszych na rynku markowych zestawów lamp studyjnych Elinchrom D Light 4 oraz dedykowaną do nich nasadką Mini Spot Lite dzięki, której powstały powyższe zdjęcia. Formalności związane z wejściem do Klubu znajdują się tutaj: www.tmf.waw.pl Natomiast osoby nie posiadające legitymacji a chcące wziąć udział w spotkaniu obowiązuje cena wynosząca 99zł.
Lista:
Zapraszam!
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-03-2009 o 21:24
Lista:Eosiak na 75%
A jak ja bym tak napisał, że warsztaty odbędą się na 75% i byś trafił w te pozostałe 25%? Wolałbym jak by się dopisywały osoby zdecydowane na sto procent. :-D
Jako, że dzisiaj i jutro będę nieco zajęty to może odwołam ten niedzielny termin już dzisiaj. Następne spotkanie w temacie Portret pierwsze kroki w studio jest 3 04 piątek o godzinie 17 oraz 17 04 piątek o godzinie 17
Lista 3 04
Lista 17 04
Zapraszam!
A jak z odpłatnością?
czy dalej dla klubu lustrzanka for free?
pkt 8 regulaminu
Witam,
czy na termin 17 04*(piątek) godz 17 są wolne miejsca?