Strona 31 z 152 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Po 2 tyg dostalem pisemko...

Mam sie zglosic do urzedu bo cos tam zle napisalem z charakterystyki ekonomicznej ( ciekawe bo ze tak powiem moja wtyczka dzien po zlozeniu , sprawdzala wniosek i niby bylo ok ) oraz adnotacje ze przez ten fakt , i przez to ze tyle wnioskow maja , wydluza sie okres na decyzje do 2 miesiecy .... jeden wielki lol. Pewnie sciema z tym bledem , a tylko musze tam isc , minely ledwo 2 tyg a oni juz wiedza ze w 4 sie nie wyrobia niezle...
    To się ciesz, że masz tylko uzupełnić, a nie ze odrzucili Ci wniosek z uchybień formalnych. A oczekiwanie jest przyznaję bardzo żenujące - zwłaszcza, że w dużej mierze zależy od widzimisię urzędnika. A jak stanowią fakty z wydatkowaniem unijnych pieniędzy mamy poważny problem to dopiero polski paradoks.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Na dodatek ja w umowie przedwstepnej mam napisane do kiedy mam w zasadzie dokonczyc tranzakcje ( bo body kupuje uzywane ) i ciekawe co mi powiedza jak sie o to spytam ( pomijam fakt ze za body zaplacilem juz dawno calosc bo kto by czekal na kase tyle czasu ;] )
    no comment...

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Haha, ja mam to samo. Samochodem, którego zakup chcę częściowo sfinansować z dotacji, już jeżdżę. Sprzęt nagłaśniający do imprez masowych też już kupiłem i używałem. Tylko jeszcze się z zakupem obiektywu wstrzymuję, żeby już totalnie nie błaznować. wniosek idę złożyć jutro.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Haha, ja mam to samo. Samochodem, którego zakup chcę częściowo sfinansować z dotacji, już jeżdżę. Sprzęt nagłaśniający do imprez masowych też już kupiłem i używałem. Tylko jeszcze się z zakupem obiektywu wstrzymuję, żeby już totalnie nie błaznować. wniosek idę złożyć jutro.
    No, no gratuluję odwagi. Żeby się nie okazało, że wniosek nie przejdzie (czego oczywiście nie życzę - wręcz przeciwnie życzę powodzenia.)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

No i chała;]
    W Tarnobrzegu PUP wstrzymal przyjmowanie wniosków ze względu na wyczerpanie środków;/
    Zobaczymy może jezszce wznowią...wkrótce mam nadzieję
    EOS 40D+Tamron 17-50mm F/2.8 Di II+C 85mm 1.8+Zamiennik OC-E3 Delta+Speedlite 430 EXII-2xSanyo eneloop 2000mAh-Powerex MH-C9000+Sandisk Compactflash 4 GB Extreme III+Velbon Sherpa 600R

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

zamelduj sie u rodziny w innym miescie jesli masz taka mozliwosc i pozyskaj srodki z innego PUPu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zyyys Zobacz posta
    No, no gratuluję odwagi. Żeby się nie okazało, że wniosek nie przejdzie (czego oczywiście nie życzę - wręcz przeciwnie życzę powodzenia.)
    Ja jestem w tej sytuacji, że założyć firmę i tak założę a w/w "wyposażenie" tak czy siak musiałem kupić. Póki co samochód należy do firmy teścia i użytkuję go na koszt własny. Nagłośnienie kupiłem z rachunkiem na zaprzyjaźnioną firmę. Po otrzymaniu ew. dotacji "odkupię" system i samochód.

Dla mnie dotacja to bonus, który przyspieszy mniej istotne zakupy. Jej otrzymanie lub nie nie warunkuje uruchomienia interesu.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blum Zobacz posta
    zamelduj sie u rodziny w innym miescie jesli masz taka mozliwosc i pozyskaj srodki z innego PUPu
    I jeszcze coś, jedno z oświadczeń z wniosku:

5) nie złożyłem wniosku o przyznanie środków na podjęcie działalności gospodarczej lub wniosku o przystąpieniu do spółdzielni socjalnej do innego starosty (urzędu pracy)
    Gdy to wykukają, można stracić dotację z tego innego UP.

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

a zlozyl? przeciez przyjmowanie wnioskow wstrzymali :>

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

tu chodzi o to zeby np w 2 urzedach nie dostac wniosku , a tak mozna skladac ponownie , czy to urzedzie A czy B nie ma znaczenia

ide dzisiaj nieco wyjasnic co i jak , ciekaw jestem co mi powiedza
    no comment...

Strona 31 z 152 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181131 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów