Strona 33 z 152 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Znowu bylem wniosek poprawiac... bo zbyt ogolnie napisalem co chce kupic , pomimo ze wczesniej 3 razy mowili pisac ogolnie ... zaczyna byc smiesznie i zanujaco a jeszcze nie polmetek.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Znowu bylem wniosek poprawiac... bo zbyt ogolnie napisalem co chce kupic , pomimo ze wczesniej 3 razy mowili pisac ogolnie ... zaczyna byc smiesznie i zanujaco a jeszcze nie polmetek.
    a kiedy go złożyłeś? i dzwonili do ciebie czy "przypadkiem" wpadłeś żeby się dowiedzieć co słychać?
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Oni nie potrafia zadzwonic to zbyt proste, wysylaja list...

Zlozylem rowno 4 tygodnie temu , po tyg rozmowa z doradca , po 2 tyg pierwsza poprawka , po nieco ponad 3 druga poprawka... rozpatruja bodaj w piatki ,jesli w ten nie zrobili tego mam nadzieje ze w najblizszy zrobia. Mam na oku lokal pod studio ale zeby wynajac muszec miec juz dzialalnosc :/
    no comment...

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Oni nie potrafia zadzwonic to zbyt proste, wysylaja list...
    Wysylaja list bo nie musza wysluchiwac petenta.. wygodniej czasami, dla niektorych
    Do mnie dzwonili i pisali listy (kilkukrotnie ale informacyjnie a nie o problemach). Raz nawet odebralem u nich list zaadresowany do mnie jeszcze przed listonoszem

Coś już napisał Awatar 7osiem
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

kurka to zazdroszcze u mnie w wwa nic nie mozna poprawic o niczym nie informuja czas rozpatrywania wniosku okolo 2mies.. przeszedlem etap formalno prawny odpadlem na merytorycznej czesci.. mialem jeden blad...
    zaokragliłem setna czesc grosza..tak tak setna czesc grosza i wniosek odrzucony zapytalem czy to nie przesada itd uslyszalem ze wplynelo ponad 500 wnioskow w tym up i sa bardzo dokladni zalalmka teraz czekanie do 12maja i znowu czekanie 2mies..:/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ok , dofinansowanie przyznane , jutro w zasadzie ide umowe podpisac , na cos konkretnego jeszcze zwrocic uwage i oczyms pamietac ?

4 tyg minelo od zlozenia i decyzji
    no comment...

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

oczyms pamietac ?
    przeczytaj umowe przed podpisaniem ;-)

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Również chciałem się pochwalić pozytywnym wynikiem mojego wnioskowania. Również o wyniku dowiedziałem się po wykonaniu telefonu do PUPy w Tarnowie - oni ze swojej strony wysłali list.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mnie tylko w blad babka wprowadzila , myslalem ze w ten wtorek podpisze umowe , a tu dopiero zyranci , w przyszly wtorek podpisuje , mam nadzieje ze raz dwa przeleja , bo juz zakupy porobilem
    no comment...

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja również otrzymałem odpowiedź pozytywną. Tylko że w Szczecinie integralną częścią programu jest kurs ABC Przedsiębiorczości więc teraz wyłaniają podmiot który taki kurs przeprowadzi i dopiero będzie podpisanie umowy więc kasa na zakupy będzie pewnie dopiero koło lipca.

Strona 33 z 152 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów