Znowu bylem wniosek poprawiac... bo zbyt ogolnie napisalem co chce kupic , pomimo ze wczesniej 3 razy mowili pisac ogolnie ... zaczyna byc smiesznie i zanujaco a jeszcze nie polmetek.
Znowu bylem wniosek poprawiac... bo zbyt ogolnie napisalem co chce kupic , pomimo ze wczesniej 3 razy mowili pisac ogolnie ... zaczyna byc smiesznie i zanujaco a jeszcze nie polmetek.
no comment...
Oni nie potrafia zadzwonic to zbyt proste, wysylaja list...
Zlozylem rowno 4 tygodnie temu , po tyg rozmowa z doradca , po 2 tyg pierwsza poprawka , po nieco ponad 3 druga poprawka... rozpatruja bodaj w piatki ,jesli w ten nie zrobili tego mam nadzieje ze w najblizszy zrobia. Mam na oku lokal pod studio ale zeby wynajac muszec miec juz dzialalnosc :/
no comment...
kurka to zazdroszczeu mnie w wwa nic nie mozna poprawic o niczym nie informuja czas rozpatrywania wniosku okolo 2mies.. przeszedlem etap formalno prawny odpadlem na merytorycznej czesci.. mialem jeden blad...
zaokragliłem setna czesc grosza..tak tak setna czesc grosza i wniosek odrzuconyzapytalem czy to nie przesada itd uslyszalem ze wplynelo ponad 500 wnioskow w tym up i sa bardzo dokladni
zalalmka teraz czekanie do 12maja i znowu czekanie 2mies..:/
Ok , dofinansowanie przyznane , jutro w zasadzie ide umowe podpisac , na cos konkretnego jeszcze zwrocic uwage i oczyms pamietac ?
4 tyg minelo od zlozenia i decyzji
no comment...
Również chciałem się pochwalić pozytywnym wynikiem mojego wnioskowania. Również o wyniku dowiedziałem się po wykonaniu telefonu do PUPy w Tarnowie - oni ze swojej strony wysłali list.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Mnie tylko w blad babka wprowadzila , myslalem ze w ten wtorek podpisze umowe , a tu dopiero zyranci , w przyszly wtorek podpisuje , mam nadzieje ze raz dwa przeleja , bo juz zakupy porobilem![]()
no comment...
Ja również otrzymałem odpowiedź pozytywną. Tylko że w Szczecinie integralną częścią programu jest kurs ABC Przedsiębiorczości więc teraz wyłaniają podmiot który taki kurs przeprowadzi i dopiero będzie podpisanie umowy więc kasa na zakupy będzie pewnie dopiero koło lipca.