Strona 57 z 224 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107157 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_s18 Zobacz posta
    W Legnicy będzie w marcu, w lutym trzeba się dowiadywać w kurii. Jak będę coś więcej wiedział, to napisze.

Wiem już wszystko:

Wydział Duszpasterski Legnickiej Kurii Biskupiej i Redaktorzy legnickiej edycji tygodnika "Niedziela" za aprobatą Biskupa Legnickiego zapraszają na diecezjalny kurs dotyczący fotografowania i filmowania. Zostanie on zorganizowany w dniu 21 marca 2009r.

Szczegóły dostępne tutaj.

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Świetnie, jeśli możesz zostaw informacje na forum
    Radom.
    Spotkanie jednorazowe, cena nieznana ale w granicach 200zł, podanie oraz opinia od proboszcza, dwa zdjecia, zapisy od 1 lutego.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam
    Czy ksiądz naprawdę sprawdza zaświadczenie o kursie liturgicznym?
    Znajomi prosili mnie o foty na ślubie i amatorsko chciałbym je zrobić. Będzie problem?

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Laos Zobacz posta
    Witam
    Czy ksiądz naprawdę sprawdza zaświadczenie o kursie liturgicznym?
    Znajomi prosili mnie o foty na ślubie i amatorsko chciałbym je zrobić. Będzie problem?
    Zależy od księdza. Mnie nigdy przenigdy nie prosił, ale ja śluby / chrzty robiłem może z 10 razy...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Zależy od księdza. Mnie nigdy przenigdy nie prosił, ale ja śluby / chrzty robiłem może z 10 razy...
    Też tak myślę. A po części też od regionu z jakiego pochodzisz. Np. w zachodniopomorskim o ile dobrze kojarzę kuria długo nie widziała potrzeby takich kursów, dopiero pod koniec ubiegłego roku zaczęła je organizować.

Zresztą... skoro w tym kraju jest niemal 90% katolików to po co kursy - wszyscy powinni wiedzieć jak się w kościele zachować - czyż nie ?? ;D

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Coś już napisał Awatar adobija
    Miasto
    Kęty

Domyślnie

W diecezji bielsko-żywieckiej podobno ma być w okresie Wielkanocy... ja już się zgłosiłem....zobaczymy co z tego będzie.

EOS 50D, BG-E2N, T 17-50mm f2.8 , 18-55mm 3.5 - 5.6, 50mm f1,8 II,
    85mm f1.8, 70-200mm f4 L, 580 EX, Sto-Fen Omni-Bounce EY, OC-E (5m ), 20GB Sandisca, Lowepro D550 AW, Velbon Sherpa 600R i baaardzo dużo chęci ,

www.pbase.com/adobija

myszeczka22lat
    Guest

Domyślnie

witajcie
    Wie ktoś może o kursie liturgicznym w Bydgoszczy lub okolicach? Za wszelkie info będę wdzięczna

Bywalec
    Miasto
    Solec Kujawski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myszeczka22lat Zobacz posta
    witajcie
    Wie ktoś może o kursie liturgicznym w Bydgoszczy lub okolicach? Za wszelkie info będę wdzięczna
    W Bydgoszczy był w listopadzie... Organizują tylko raz w roku.
    ---------------
    Don_Pedro_123
    ---------------

myszeczka22lat
    Guest

Domyślnie

A w okolicach? może Gdańsk? Toruń??

Nikoden
    Guest

Domyślnie Miło poczytać

A ja miałem taką sytuację. Fociłem w kościele chrzest wszystko było omówione z księdzem i to, że nie mam pozwolenia i to, że wiem jak się zachować. Zdziwienie nadeszło wtedy gdy po zakończeniu liturgii podszedł do mnie jakiś młody ksiądz i zapytał o ledigimację. Kopara mi opadła bo z jednej strony dogadałem się z proboszczem, że takiego dokumentu nie posiadam a z drugiej strony ten młody który patrzył na mnie swoimi pięknymi oczami i czekał na papierek. Czułem, że praca się dla mnie skończyła a kulminacja chrzcin przede mną. Zgodnie z prawdą odpowiedziałem, że nie mam legitymacji, za to mam pozwolenie proboszcza. Wymiana spojrzeń i uśmiech ze strony młodego. Ot zażartował sobie ze mnie. :-D

Strona 57 z 224 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107157 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów