Witam
Bylem na stronie diecezji warszawskiej i nic o kursach liturgicznych nie ma. Jest kontakt do masy księży, ale nic konkretnego nie napisano.
Ktoś robił w Warszawie? Gdzie i za ile?
Pozdrawiam
czołem
podobno kuria szczecińska zaczęła organizować kursy - ktoś wie gdzie (u kogo) się można czegoś szczegółowego dowiedzieć ??
dzwoniłem do kurii w Katowicach , kursy będą na początku marca.
.
Canon 1d mark IIN | Canon EOS 5D | Canon EF 85 mm f/1,2 L mkII | Canon 24-70/2.8 L | Canon 70-200/2.8 IS L |CANON EF 100-400 mm f/4.5-5.6 L IS USM | Canon 100 mm f/2,8 MACRO USM | 2 x Canon SPEEDLITE 580EX | Trochę studyjnych błyskaczy Elinchroma i innego szpeju
Canon G10
Czołem
To masz nieaktualne informacje. Dostałem cynk od znajomego, że najbliższy na który są wolne miejsca będzie w marcu. Dzwoniąć do Kurii (www.szczecin.kuria.pl) można uzyskać informacje jak się zapisać.
Wiecie coś może na temat kursów w jeleniej Górze bądź okolicach? (Wrocław np.) Będę wdzięczny za wszelkie info. Pzdr.
W Legnicy będzie w marcu, w lutym trzeba się dowiadywać w kurii. Jak będę coś więcej wiedział, to napisze.
Sory za podchody, ale zależało mi na tym, by załapać się na marcowy kurs. Dostałem potwierdzenie, że jestem na liście, więc mogę teraz podzielić się wiedzą:
Najbliższy kurs w Szczecinie będzie w marcu (termin dokładny nieznany).
Żeby się zapisać trzeba wysłać kontaktowego maila ze swoimi danymi na adres: koordynator (małpa) kuria.pl - ks. Sławomir Zyga.
Ja w odpowiedzi dostałem krótkie potwierdzenie o wpisaniu na listę. Termin i reszta ma przyjść później.
Pozdrawiam
Woyd