Strona 58 z 224 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Domyślnie

Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać
    w K-ce będzie na początku marca, terminu jeszcze nie znają. Również planuję być na tym szkoleniu.
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Memoriz Zobacz posta
    w K-ce będzie na początku marca, terminu jeszcze nie znają. Również planuję być na tym szkoleniu.
    a mógłbys coś więcej napisać? albo gdzie śledzić info? ja próbowałem w Gliwicach znależć info ale nic z tego...
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta
    a mógłbys coś więcej napisać? albo gdzie śledzić info? ja próbowałem w Gliwicach znależć info ale nic z tego...
    Chyba nigdzie nie ma informacji, trzeba dzwonić ponieważ termin będzie ustalony na dniach. Kursy prawdopodobnie odbędą sie na wydziale teologicznym.
    .

kradyna
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    Ja mam robić w przyszłym roku zdjęcia na ślubie,gdzie ksiądz jest właśnie bardzo ,,regulaminowy''.Nie ma kwitka=nie ma zdjęć,więc muszę sobie do tego czasu wyrobić.Dzięki Zielony za podanie linku,o to mi właśnie chodziło.

Jesli można wiedzieć to dzie to pozwolenie załatwic?? Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kradyna Zobacz posta
    Jesli można wiedzieć to dzie to pozwolenie załatwic?? Pozdrawiam Piotr
    Nawet zbytnio szukać nie trzeba...
    Jest temat nawet przyklejony na głównej stronie. Gdzie ludzie podają terminy w której diecezji i kiedy się odbywają szkolenia.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=32459
    .

Domyślnie

Podane są już terminy kursów w Warszawie

W pierwszym półroczu 2009 r. planowane są dwa terminy kursu: pierwszy termin w sobotę 7 marca (9:00-15:00), a drugi termin w dniach 20, 21 i 23 kwietnia (17.00-19.00).

Zajęcia będą się odbywały w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, przy ul. Miodowej 17/19 (sala św. Jana Chrzciciela).

Koszt 100 PLN (płatne na miejscu).

Zapisy na kurs można dokonywać internetowo: fundacja@dobrawiadomość.org.pl
    lub telefonicznie (kom): (+48) 796 797 987

Szczegóły na www.dobrawiadomosc.org.pl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta
    a mógłbys coś więcej napisać?
    Info można śledzić telefonicznie numer podany na stronie kurii.
    Kursy mają być 10-11 marca o godzinie 16:30-18:00.
    Osoby wybierające się prosze o zabranie forumowego ID w celu szybkiego rozpoznania koleżeństwa
    .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ktos cos wie w temacie Lodzi ?
    no comment...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Rzeczywiście Bywa z tymi Proboszczami różnie i to nie koniecznie w małych miastach . Zdarzyło mi się być na ślubie (jako gość) w jednym z Łódzkich kościołów … gdzie proboszcz za każdym razem gdy kamerzysta lub fotograf odwracali się tyłem do ołtarza przerywał liturgię i milczał , ja byli odwróceni obaj przodem to kontynuował . Po jakiś 15 min zarówno do kamerzysty jak i fotografa dotarła „delikatna aluzja” i ci zaczęli chodzić tyłem i stawać bokiem…Wyglądało to dość groteskowo zwłaszcza jak biedak z kamerom przewrócił się .

Strona 58 z 224 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów