4 lata to dużo czasu - policz ile możesz zarobić. Ja to traktuje jako jeden z kosztów, jak baterie czy paliwo![]()
4 lata to dużo czasu - policz ile możesz zarobić. Ja to traktuje jako jeden z kosztów, jak baterie czy paliwo![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jeżeli ktoś jest już zdecydowany na kurs w Krakowie proponuję się zgłaszać na telefon lub na maila które podawałem wcześniej.
Ja wczoraj mailem przesłałem prośbę o zapisanie - dzisiaj otrzymałem potwierdzenie z informacją, że jak zbierze się kilkanaście osób to w połowie lutego powinien być znany dokładny termin kursu.
pozdr.
blickwn
Jak wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się po Wielkanocy w Krakowie![]()
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
M_Kuron, trzeba bylo slask lustrowac![]()
W tym tygodniu katowicka kuria organizowala pon-wto.
Bylo za free, to znaczy co laska
pozdro dla wszystkich 160 osob ktorym chcialo sie tam wysiedziec![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
heh, szkoda ze nie wiedzialem pewnie bym sie zjawil...
ja czekam juz na odpowiedz 3 miesiace od kuri bielsko-zywieckiej. Dzwonilem i pytalem sie czy organizuja takie kursy, to mi kazali wyslac maila do odpowiedniej osoby... wyslalem 3 maile i do dzisiaj nie mam odpowiedzi.
Bede chyba musial zagoscic w ich skromnych marmurowych progach![]()
W Krakowie mam darmowy nocleg i milo spedze czas, wiec wyjdzie na to samo![]()
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
mowili nam ze od kilkunastu lat prowadza te szkolenia i zawsze bylo podobnie mniej wiecej setka ludzi, z tego wychodzi ze w wojewodztwie slaskim jest od 1500-2000 fotografow z licencja na zdjecia w kosciele. Panowie konkurencja nie spiParafii mamy tylko 385
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.