dlaczego jestem za 4 ... otóz zdjęcia w hali, nie do końca to samo mamy na myśli - w hali tylko żużel lodowy, chyba, że wybiore się na inną dyscyplinę. generalnie jednak, koncerty i inne tego typu imprezy odpadają. jeśli chodzi o żużel, to kryte stadiony tak, ale oczywiście odpowiednio oświetlone, i oczywiście nie w Polsce - w Danii, Szwecji czy Walii. ostatnio byłam na lodowej Gali w Opolu - były momenty że światła brakowało, ale robiłam na 5,6, bo to oferuje 17-85 w warunkach jakie były. koledze na Tamronie wystarczało 4,5 , a hala nie była oświetlona jakoś rewelacyjnie. to pierwsza ważna rzecz. druga to to, że jednak żużel jest głownie na otwartych stadionach, a zawody nocne są przy sztucznym świetle, więc 4 również powinna sobie poradzić.

na to wszystko i tak wzielabym 2,8 , tyle tylko, że myśle że 4 da sobie rade, a różnice nie małą mogę wykorzystać ewentualnie na coś innego, może jakąś stałke o stałym świetle w przyszłości

mam nadzieje że nie zmienia zdania, bo skołowałam się, chyba ze na lepsze, ale wszystkie uwagi mile widziane

pozdrawiam