Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ludzie, to tylko fotografia ślubna (chałtura?). Ja tam nic w tych zdjęciach tego Pana interesującego nie widzę. Warsztat to jedno, ale zrobić fotkę która przetrwa 20 lat i nadal się podoba to inna rzecz. Nie ma o co się kłócić.

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trufel Zobacz posta
    Ludzie, to tylko fotografia ślubna (chałtura?). Ja tam nic w tych zdjęciach tego Pana interesującego nie widzę. Warsztat to jedno, ale zrobić fotkę która przetrwa 20 lat i nadal się podoba to inna rzecz. Nie ma o co się kłócić.
    Możesz się jakimś przykładem pochwalić? Nie musi być z ciemnej sali oświetlonej kolorofonem, w tańcu, ani z kościoła oświetlonego jedynie 2 halogenami w klęcznik... Pokaż proszę o co Ci chodzi z tymi warsztatowymi-nie warsztatowymi ponadczasowymi dziełami - najlepiej swojego autorstwa...

...szkoda żę to nie post 666 tylko 566, bo by mi nawet numerek do treści spasował ...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trufel Zobacz posta
    Na marginesie pragnę tylko zwrócić uwagę, że to czy dana fotografia jest chauturą zależy wyłącznie od podejścia i umiejętności, a nie fotografowanego obiektu 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Na marginesie pragnę tylko zwrócić uwagę, że to czy dana fotografia jest chauturą zależy wyłącznie od podejścia i umiejętności, a nie fotografowanego obiektu 8).
    A ja głupi myślałem, że to zależy od tego, czy regularnie bierzesz za to kasę, czy nie..
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A ja głupi myślałem, że to zależy od tego, czy regularnie bierzesz za to kasę, czy nie..
    Nie tylko Definicja jest taka :

"chałtura art. tandeta, fucha; twórczość, praca byle jaka, bez wartości i znaczenia, wyłącznie dla zarobku; produkt takiej twórczości, pracy."
    "Wszyscyśmy z płócien
    Rembrandta:
    To tylko kwestia
    Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    to akurat profesjonalizm
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to akurat profesjonalizm
    To już lepiej ta komercja, bo za słowem profesjonalizm kryje się jeszcze w podtekście właściwy poziom zdjęć.
    Jarek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów