Ludzie, to tylko fotografia ślubna (chałtura?). Ja tam nic w tych zdjęciach tego Pana interesującego nie widzę. Warsztat to jedno, ale zrobić fotkę która przetrwa 20 lat i nadal się podoba to inna rzecz. Nie ma o co się kłócić.
Ludzie, to tylko fotografia ślubna (chałtura?). Ja tam nic w tych zdjęciach tego Pana interesującego nie widzę. Warsztat to jedno, ale zrobić fotkę która przetrwa 20 lat i nadal się podoba to inna rzecz. Nie ma o co się kłócić.
Możesz się jakimś przykładem pochwalić? Nie musi być z ciemnej sali oświetlonej kolorofonem, w tańcu, ani z kościoła oświetlonego jedynie 2 halogenami w klęcznik... Pokaż proszę o co Ci chodzi z tymi warsztatowymi-nie warsztatowymi ponadczasowymi dziełami - najlepiej swojego autorstwa...
...szkoda żę to nie post 666 tylko 566, bo by mi nawet numerek do treści spasował...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner