Dzieki. Chociaz Ty jakas pomoc oferujesz i informacje. Mam ksiazki i czytam je, ale wolalbym porozmawiac z kims kto ma pojecie a kasy na kurs nie mam no i czasu tez brak niestety. Coz licze na pomoc tych ktorzy chca pomoc i moga pomoc. Tekstow typu "kup se ksiazke" albo "idz na kurs" nie potrzebuje. Dziekuje.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nalaza tez sie podziekowania dla dwoch osob ktore na priv mi pomoc oferuja.
Nie tak. Licze na jakas pomoc. Jakies wytyczne. Co gdzie i jak? Nie chodzi mi o gotowca typu tu wpisz to a tu to. Ale jakies info. Po prostu jestem amatorem i myslalem ze ktos pomoze. Jezeli nie chcecie pomoc to nie ma problemu. Rozumiem was i nie bede sie gniewal. Bede siedzial nad PS i sie meczyl i albo cos wymecze albo sie zalamie.
Chodzi mi o to ze jak nie bede mail podstawowych informacji to bede bladzil. Musze wiedziec co robic z rawem i gdzie to robic, jak pozniej konwertowac fote zeby to mialo sens i co dalej z fota robic i co z nia robic. Pan Jznusz Body umiescil tyle roznych informacji zwiazanych z fotografia i obrobka i wiele osob z nich skorzystalo i nie chcial zadnych pieniedzy. On chcial pomoc. Ja sie zrwocilem do ludzi ktoryz tez chca mi pomoc.