Strona 68 z 410 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

[quote=Kolekcjoner;585545]Nic. Była robiona w starej drogiej technologii, której pewnie ku radości księgowych się pozbyli.

Czyżby każda kolejna (lepsza) matryca była tańsza od matrycy którą już się produkuje od trzech lat ?

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Czyżby każda kolejna (lepsza) matryca była tańsza od matrycy którą już się produkuje od trzech lat ?
    Czyżbyś uważał, że przez te 3 lata nie nabrali więcej wiedzy i doświadczenia, żeby zrobić bardziej efektywną linię produkcyjną matryc?

Coś już napisał

Domyślnie

czy po zmainie frimware bedzie pamietał moje indywidualne nastawy Fn np microadustemnt dla obiektywów, które już zaprogramowałem??

Pozdro

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosa666 Zobacz posta
    czy po zmainie frimware bedzie pamietał moje indywidualne nastawy Fn np microadustemnt dla obiektywów, które już zaprogramowałem??

Pozdro
    Musisz sprawdzic :]
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec

Domyślnie

Pozdro
    Radził bym zapisać gdzieś te dane, w końcu nie jest tego aż tak dużo (maksymalnie 20 pozycji, ale kto ma 20 szkieł? ). Nie mam pojęcia jak to jest w nowej piątce, ale aktualizacja softu w innych urządzeniach jakie do tej pory aktualizowałem zawsze kończyła się to defaultowymi ustawieniami. Niektórzy producenci zalecają nawet przywrócenie ustawień fabrycznych przed taką procedurą.

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Jak to czesto bywalo zawsze gdzies pisza aby C.Fn. ustawic na default...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez David Zobacz posta
    Radził bym zapisać gdzieś te dane, w końcu nie jest tego aż tak dużo (maksymalnie 20 pozycji, ale kto ma 20 szkieł? ). Nie mam pojęcia jak to jest w nowej piątce, ale aktualizacja softu w innych urządzeniach jakie do tej pory aktualizowałem zawsze kończyła się to defaultowymi ustawieniami. Niektórzy producenci zalecają nawet przywrócenie ustawień fabrycznych przed taką procedurą.
    Sprawdziłem - zapamiętał wszytkie Fn

Pozdro

Domyślnie

Pozdro
    To może być głupie pytanie ale nastawy micro adjustment są zapamiętane pod konkretne szło, tzn zapinam szkło do puchy i już się przestawia automatycznie, czy gdzieś z menu muszę przełączyć na np nastawę nr4 ?

Domyślnie

puszka pamieta szkla
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Strona 68 z 410 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów