"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
I-szy Śląski Plener Fotograficzny - "Rainy Silesia" ll 19/12/2008r ll godz. 17.15-17.30 ll schody pod rondo obok spodka![]()
1. Modzel
2. adikPL
3. ........
Szalejemy widze ;>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Ja jestem caly czas chetny. Ewentualnie moge sie 10-15 minut spoznic i bede najpozniej 17.30. Moze byc?
Tak patrze za okno.. sypie jak cholera, widocznosc prawie zadna. Nie wiem czy jest sens cokolwiek probowac pstrykac w taka pogode.. jesli kolo godziny 16 pogoda sie nie polepszy, to ja jednak odpuszcze, bo szkoda mi jechac 30 km w jedna strona, jak na miejscu sie okaze nie poza tymi schodami to nie widac nawet drugiej strony ronda.. :P
w sumie racja, ja też dzisiaj wróciłem wcześniej do domu i właśnie jem obiad. Jeśli mielibyśmy się spotkać to musze busem zasuwać z 15-20km, a pogoda nadal j.w. piszeszdo tego ojciec wyciąga mnie do babci by pomóc wytrzepać dywany i pomalować drzwi, wiec w miare szybko musze wiedzieć co robimy, żebym się zdeklarował w jedna bądź drugą stronę. Mieliśmy być twardzi, no ale widać pogoda nad nami panuje
To co Modzel odpuszczamy, z postanowieniem najszybszego pleneru po nowym roku? Daj znać jak najszybciej...
No to odpuscmy dzisiaj.. naprawde nie ma sensu sie napinac az tak
Moze uda sie cos pstryknac po swietach?
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 19-12-2008 o 17:31
jeśli macie ochotę to możemy coś u mnie w studio sfocić aczkolwiek to w Tychach a nie Katowicach.... jak coś to 3048530 moje gg
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Czemu by nie
A gdzie to studio w Tychach się mieści?
Pzdr