cementownie bym odpuscil w taka pogode i zostawil na wiosne.
z nocnymi tyz bym poczekal az troche przestanie padac.
juz mi a w miare przeszlo, wiec dalej tugeweeerrrrrr![]()
Ponownie rzucam temat "Katowice po zmroku". Od jutra opadow ma nie byc, lub naja byc w ilosciach sladowych. W zwiazku z tym... dzialamy cos?![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ej... dziewczyny.. co jest? Nikt nie ma ochoty na pstrykanie?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja poczekałbym aż mrozy odpuszczą :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Mam jedno pytanie co do naszej studyjnej "sesji". Powoli zabieram sie za obrobienie fot i pewnie nie bawem chcialbym moze z 2-3 zdjecia umiescic. W zwiazku z tym chcialem zapytac Malekithana, bo chyba jemu najblizej do modelek, ktore focilismy: czy mozna publikowac na forum te fotki tj czy modelki wyrazaja zgode?
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Kuba, wez ty idz juz rodzic bo nie ma z kim isc w miasto.. o krzczorach nie mowiac![]()
ani prosba, ani grozba - chyba sie na dobre w brzuchu zadomowila, albo mrozy postanaowila przeczekac ;-)
mnie juz tez ciagnie na jakis plener, mam pare nowosci do przetestowania i ****.. no przepraszam - wyszedlem ostatnio przed dom ksiezyc focic i nie dosc ze po doslownie 2 min. chmury go zaslonily to jeszcze sobie mocowanie wizjera katowego polamalem - takie mam szczescie do focenia ostatnio ;-)
ale Michal - w jakies krzaczory mam nadzieje ze jeszcze zima uda sie wyskoczyc :-) .. zanim nadejdzie wiosna to sie Zosia juz na pewno urodzi![]()
Modzel, weźmy sie za ta cementownię w Będzinie...
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!