Hej publikować fotki można bez problemowo wstawiajcie więc co Wam wyszło. Co do Katowic nocą jak by było z 5 osób to ja się pisze.
Hej publikować fotki można bez problemowo wstawiajcie więc co Wam wyszło. Co do Katowic nocą jak by było z 5 osób to ja się pisze.
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
ani prosba, ani grozba - chyba sie na dobre w brzuchu zadomowila, albo mrozy postanaowila przeczekac ;-)
mnie juz tez ciagnie na jakis plener, mam pare nowosci do przetestowania i ****.. no przepraszam - wyszedlem ostatnio przed dom ksiezyc focic i nie dosc ze po doslownie 2 min. chmury go zaslonily to jeszcze sobie mocowanie wizjera katowego polamalem - takie mam szczescie do focenia ostatnio ;-)
ale Michal - w jakies krzaczory mam nadzieje ze jeszcze zima uda sie wyskoczyc :-) .. zanim nadejdzie wiosna to sie Zosia juz na pewno urodzi![]()
Panowie i Panie a jest jakas szansa wprosic sie na maly plenerek ?? czy trzeba sie jakos wkupic??
Trzeba mieć Canona i po flaszce żubrówki dla organizatorów ;p
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
No to da sie zalatwic....nawet sok do zubrówkija sie pisze dajcie znac ....
hehe, widzę Malekithan, że Ci żuróweczka posmakowała![]()
PS. żubrówka pięknie i gładko wchodzi bez soku, więc Spider26 zaoszczędzoną gotówkę przenacz na kolejne "falszki z żubrem"hehe, Pozdrowencje
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...