no i lipa z pogodą, może jutro będzie trochę lepiej. zamiast plecaka i aparatu, wziąłem ze sobą plecak i parasolkęNie wiem jak Wy ale ja potrzymuję chęć focenia w dniu jutrzejszym, jeśli tylko rano będzie znośna pogoda i jakaś osoba będzie chętna to jak najbardziej w okolicach 17 jestem gotów się stawić
![]()
No faktycznie pogoda jakby nam chciała zrobić na złość...
Ale jutro ma być jeszcze gorzej:
http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11741
Tradycyjnie, będziemy się umawiać kilka tygodni :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
No szkoda, że akurat teraz się pogoda sypie, już czas świąt, porządków itd., więc pewnie kolejne spotkanie w grodzieńskiej cementowniAha, na tym plenerku Nikiszowskim jeden z organizatorów mówił coś o comiesięcznych wypadach z aparatem w różne miejsca na śląsku, wszystkie info. mają być zamieszczane na portalu MM Silesia, więc trzeba śledzić tam zamieszczane informacje i ew. spotykać się też przy okaji tamtych "imprez". Miłego dzionka
![]()
Znaczy sie co.. odwolujemy dzisiejsze focenie? Bo nie barzdo rozumiem..
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Pogoda faktycznie jest nienajlepsza, deliaktnie mowiac.. jakos reszta sie nie odzywa, wiec zakladam ze tez olewaja sprawe dzisiaj.. to i ja oleje :P
(i tym sposobem rozlozyl sie kolejny plener)
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Nie olewa, nie olewa, tylko patrzy co się dzieje. A tu leje od rana...
Myśle, że to sprawka Kuby - pewnie żal mu było![]()
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Jesli masz ochotę Modzel na jutrzejsze focenie bez względu na pogodę to ja też się piszę, możemy chować się we wiatach, pod sklepowymi parasolkami czy bramach i pstrykać ludzi z parasolami i ogólną słotę. Nie ma sprawy tylko daj znać, bo dzisiaj nikt (przynajmniej ja) nie olałem, tylko pogoda mnie skutecznie odstraszyła![]()