a EF-s APS-H nie pokryje...? Gdyby tak 10-22 do jedynki zapiąć![]()
a EF-s APS-H nie pokryje...? Gdyby tak 10-22 do jedynki zapiąć![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Święta racja, gorąco przepraszam za wprowadzenie w błąd. Kiedyś przeglądałem skapiec_a.pl i tam była taka klasyfikacja i przy xxD bylo aps-h :/ .. i tak zapamiętałem. Ostatnio było już samo aps przy xxxD i xxD ale nie dociekałem dlaczego się zmieniło.
sorry..
p.s. Apropo dużych rąk i puszki .. zawsze można dokupić gripa .. podobno to pomaga![]()
Ostatnio edytowane przez zuczek ; 19-10-2008 o 16:24
Gośćz ostatniej aukcji nawet nie wie co sprzedaje... 5 obeiktywów? od kiedy konwertery i soczewki zaliczane są do obiektywów?Ostatniego napewno nie kupuj, poza body reszta nadaje się na śmietnik... poza tym brak gwarancji...
ja bym proponował taki zestaw: http://www.allegro.pl/item454617394_...50_d_raty.html + grip i cała reszta osobno...
i to jest zdecydowanie najrozsądniejszy wybór.
Potem dokupisz obiektyw o takich parametrach i takiej firmy jak ci bedzie potrzebny.
Ja kupiłem w takim zestawie .. potem przejściówkę z m42 na Canon - i wybór dobrej jakości obiektywów za niewielkie pieniadze - spory. Popytaj znajomych często w szafach maja aparaty Zenit z roznymi obiektywami - ja tak znalazłem Jupitera 200mm F4 /szkło - a jak rysuje....:rolleyes:
Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:
Witam wszystkich po przerwie.
Aparat już kupiłam byliśmy w odwiedzinach w Polsce i wybrałam się do cyfrowe.pl zakupiłam zestaw body+ 18-55is + 55-250is na razie nie podzielę się spostrzeżeniami bo najzwyczajniej w świecie technika mnie przerastai uczę się nim posługiwać
Bardzo dziękuje za wszelka pomoc i rady
Pozdrawiam
Justyna
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Thanx
Widzę że kotki i pieski w standardzie jak u mnie
Co to za kocie szczęście ?
Bo berneńczyka poznaję![]()
Ostatnio edytowane przez Arashi ; 21-10-2008 o 17:59 Powód: Automerged Doublepost
EOS 550D + 18-135IS signature sponsored by Slider
Jeśli skupisz się na tym co złe, zabraknie miejsca na to co dobre ...
wrednota - znaczy kocurek to pers znajomychuwielbia jak ktoś jej robi fotki ;p jak to każdy pers uwielbia być w centrum uwagi
berneńczyk to z rodzinkistraaaaasnie fajne to psiko
i uwielbia długo leżeć więc nie ma problemu z fotkami typu "wielki nos"
ot kotów i psiaków preferuję kwiatki/pajączki/ciekawe faktury powierzchni, ale to było wg mnie najszybsze do pokazania obrazów z tych obiektywów, że w cale tak źle z tym światłem nie jest jeśli da się szczeniaka w ruchu złapać spokojnie
pozdrowionka
Dzięki
Jak na razie jestem zadowolona
Nowe zdjęcia mam - ale żadne w sumie nie nadają się do "pokazywania" znalazłam jednak dwa które mam nadzieję że nie ściągną na moją głowę wszystkich gromów tego forum
Zapraszam : Gucio fotkowany nowym "sprzętem"![]()
Pozdrawiam
Justyna
EOS 550D + 18-135IS signature sponsored by Slider
Jeśli skupisz się na tym co złe, zabraknie miejsca na to co dobre ...