Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Zakup Canona 450D - prośba o poradę :)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuczek Zobacz posta
    puszki xxD maja wieksza matryce (aps-h) i ze wzgledu na ich budowe owocuje to lepsza ostrością ...
    Tak myslałem, że coś kombinujesz z ta APS-H, ale Janusz ma racje. Tylko 1D, 1DMk II i 1DMkIII maja APS-H

Cytat Zamieszczone przez talarczyk Zobacz posta
    a EF-s APS-H nie pokryje...? Gdyby tak 10-22 do jedynki zapiąć
    Co tam, ze nie pokryje.. Nie podepniesz nawet. do FF i APS-H mozna podpinać tylko szkła z mocewaniem EF
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Tak myslałem, że coś kombinujesz z ta APS-H, ale Janusz ma racje. Tylko 1D, 1DMk II i 1DMkIII maja APS-H

Święta racja, gorąco przepraszam za wprowadzenie w błąd. Kiedyś przeglądałem skapiec_a.pl i tam była taka klasyfikacja i przy xxD bylo aps-h :/ .. i tak zapamiętałem. Ostatnio było już samo aps przy xxxD i xxD ale nie dociekałem dlaczego się zmieniło.

sorry..

p.s. Apropo dużych rąk i puszki .. zawsze można dokupić gripa .. podobno to pomaga
    Ostatnio edytowane przez zuczek ; 19-10-2008 o 16:24
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Uprawnienia umieszczania postów