Strona 5 z 608 PierwszyPierwszy ... 345671555105505 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Coś już napisał Awatar redrash
    Miasto
    scotland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Niech zwiększą predkość do 24 klatek na sek. i bedzie nowa kamera video/filmowa

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Prawdę powiedziawszy - mnie też zdziwiło, że nie dociągnęli do 24. Na DPR policzyli, że więcej nie da się wyciągnąć z dwóch DIGIC-ów IV, ale mogli przecież zejść nieco z liczbą pikseli - powiedzmy do sześciu milionów (D2H ma cztery) i mielibyśmy noktowizor RGB

Pamiętam, że podczas promocji nowej piątki były też zapowiedzi aparatu bez "pokrętła" - może to ten?
    AF wygląda jak wzięty z modeli Mk III - na matrycy APS-C będzie zasłaniał prawie cały kadr - jak w D300
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 21-10-2008 o 13:22
    EOS - conditio sine Kwanon...

Coś już napisał Awatar 1czarek1
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Jestem ciekaw jaka lampa błyskowa pociągnie taką serie może dadzą coś nowego ?
    2x EOS R3,

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1czarek1 Zobacz posta
    Jestem ciekaw jaka lampa błyskowa pociągnie taką serie może dadzą coś nowego ?
    Wyprodukują nową dedykowaną z 6 palnikami. Kiedy jedna błyśnie pieć kolejnych bedzie się ładowalo do kolejnego błysku. coś na zasadzie kartaczownicy Gatlinga:grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

I będzie się nazywać Canon Cannon Speedlite i wyglądać tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...gun.750pix.jpg

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

I będzie się nazywać Canon Cannon Speedlite
    Hah! dobre:-) Zastanawiałem sie tylko czy będą umocowane wokół korpusu czy nad nim. Jeśli wokół niego, to takiego zestawu możnaby z powodzeniem uzywać do fotografii makro.
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ten pierwszy pomysł zdecydowanie bardziej mi odpowiada - odpalając je kolejno możnaby kręcić "matriksy"

Domyślnie

Prawdę powiedziawszy - mnie też zdziwiło, że nie dociągnęli do 24.
    Dzięki temu oferując teraz 22 w następnym modelu będą mogli zaproponować z wielką pompą 24. Na pewno znajdzie się kilku łosi, którzy kupią jeden i drugi model.

A wytłumaczenie czemu teraz nie ma 24 na pewno się znajdzie, np. że ludzie nie chcieli 24 i twierdzili, ze 22 jest wystarczająco dobre, albo że 24 było za duże i nie mieściło się do obudowy.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Dzięki temu oferując teraz 22 w następnym modelu będą mogli zaproponować z wielką pompą 24. Na pewno znajdzie się kilku łosi, którzy kupią jeden i drugi model.

A wytłumaczenie czemu teraz nie ma 24 na pewno się znajdzie, np. że ludzie nie chcieli 24 i twierdzili, ze 22 jest wystarczająco dobre, albo że 24 było za duże i nie mieściło się do obudowy.
    Greenpeace watch: Kolega wyżej chce zabierać łosiom siano!

A z tą małą obudową, to mogą mieć po części rację (mam na myśli oczywiście AF w 5D Mk II), bo im większy rozstaw punktów AF, tym większe lustro wtórne za głównym i cały układ optyczny AF - w każdym razie jako alibi nie jest najgorsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregolius Zobacz posta
    Jestem za ale to chyba więcej dla was roboty usuwając spam
    a może zrobić takie podforum gdzie posty same by sie usuwały po 30 dniach np?? spam by się sam wyczyścił

Strona 5 z 608 PierwszyPierwszy ... 345671555105505 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów