"Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 17 (7 użytkownik i 10 gości)"
HAHAHA !
Kombajn ruszył![]()
"Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 17 (7 użytkownik i 10 gości)"
HAHAHA !
Kombajn ruszył![]()
Póki co to Canon USA wycofał ze sprzedaży wszystkie modele analogowe poza EOS 1v.
Z plotek to mówi się, że w testach jest od jakiegoś czasu 400/4.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
http://www.canonrumors.com/2008/10/18/canon-eos-1di/ - 22fps
A new electronic mirror?! Qué cosa!
EOS - conditio sine Kwanon...
Wydaje mi sie, ze moze to byc rozwiazanie podobne do tego zastosowanego w analogowym EOS 1RS (akronim od Rapid Shutter). Podczas zdjec w szybkiej serii lustro pozostaje nieruchome ale staje sie za to polprzeposzczalne. Stosunek transmisji swiatla do jego odbicia jest regulowany przylozonym napieciem (lustro jest takim all-solid-state device, gdzie odpowiednia inzynieria warstw materialu daje takie efekty).
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
mowie na podstawie tego, ze ja lubie APS-C, nie potrzebuje wiecej niz 8MP, z tego co pisza maja byc bardzo malo szumy, AF lepszy niz w 1D MKIII +kilka tam przydatnych bajerkow widze, wiec ideal ;] a 22kl/s... to za duzo, ale pewnie wprowadziliby wolniejsze tryby i by sie do 10 zmniejszylo![]()
Ja chyba teżzresztą Canon 1DMk III pobijał rekordy szybkosci własnie ze wzgledu na niewielka rozdzielczość. jesliby obnizyc ja o kolejne 2Mpix, do tego dać 2x procek Digic IV i mamy demona szybkości:-)
Mi taka szybkość raczej nigdy nie bedzie potrzebna, bo nie fotografuję pocisków wystrzelonych z karabinów wyborowych Dragunow, lecących z predkoscia 2,5 macha:-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.