Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

The z00m
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Zapewniam że Opel produckji nie wstrzymał - to że jeden zakład produkcyjny w Gliwicach przez czas konserwacji linii produkcyjnych nie będzie produkował to nie jest powód do paniki, ani oznaka zapaści finansowej...
    Zapewniasz? Co z zakładami w Niemczech? Też konserwują linię? Trzeba było wysłuchać stanowiska Opla. Produkcja zostaje wstrzymana z powodu słabnącego popytu na samochody. Nie wiem czy w interesie firmy byłoby kłamać szczególnie, że komunikat "wstrzymujemy dla przeprowadzenia konserwacji lini" brzmi lepiej ;-) Szczególnie dla akcjonariuszy ;-)

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The z00m Zobacz posta
    Zapewniasz? Co z zakładami w Niemczech? Też konserwują linię? Trzeba było wysłuchać stanowiska Opla. Produkcja zostaje wstrzymana z powodu słabnącego popytu na samochody. Nie wiem czy w interesie firmy byłoby kłamać szczególnie, że komunikat "wstrzymujemy dla przeprowadzenia konserwacji lini" brzmi lepiej ;-) Szczególnie dla akcjonariuszy ;-)
    Pracuję w firmie, która m.in. do Opla dostarcza różne komponenty(więc mam informacje tak jakby z pierwszej ręki ) , i dostarczać nie przestała, a Opel produkować też nie przestał...

Firmy często ograniczają produkcję w ostatnich miesiącach roku, gdyż normalna produkcja to 3-4 miesiące 'na zapas' a po nowym roku, auta zeszłoroczne sprzedają się najwyżej 1-2 miesiące, więc takich zapasów nie potrzeba.
    Oczywiście w latach hossy, produkuje się ile wlezie, ale w 'normalnych' warunkach takie przerwy są przeprowadzane.

Jeśli nie jesteś pewny swoich informacji, to proszę nie siej paniki.
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów