Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Przepraszam, czy tu bija? Czy ja moge niesmialo przypomniec ku zadumie pewnych okreslonych kol reakcji, ze flagowa puszka konkurencji zwana D3 ma tylko 15 krzyzowych punktow na chyba 51 i wszystkie sa w centrum ? Boczne punkty nie sa krzyzowe. I wszyscy sobie chwala.

Czy moznaby powyzsze zaakceptowac jako dowod na poparcie faktu oczywistego, ze krzyzowosc to nie to o co tu chodzi?
    Nie sądzicie że przy tych 51 punktach w N, 9 pkt AF Canona jest troszkę żenujący? Ja rozumiem, że 1005 polowy pomiar światła to lekkie przegięcie, ale z AF Canon jest chyba daleko daleko...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

^^^^ O Mateńko!

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    ponawiam sugestię - zamknąć wątek, bo nic treściwego do tematu nie wnosi
    Tak jak spora ilość innych wątków na tym forum. Może zamknąć forum :cool

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Nie sądzicie że przy tych 51 punktach w N, 9 pkt AF Canona jest troszkę żenujący? Ja rozumiem, że 1005 polowy pomiar światła to lekkie przegięcie, ale z AF Canon jest chyba daleko daleko...
    Ja bym jednak nie porównywał profi puszki z entrylevelem FF.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-09-2008 o 20:05
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak jak spora ilość innych wątków na tym forum. Może zamknąć forum :cool
    Faktyczna wada AF w 1D Mk III wygenerowała wszystkiego może półtora tysiaka postów.
    Tutaj liczba podchodzi już pod pięć koła (wraz z Grzankowym "I co dalej..." - czuję jakieś ukłucie, ale trzymam się dzielnie, bo jak mawiał jeden klasyk: "The night of the [release], you may feel a slight sting. That's pride fucking with you. Fuck pride. Pride only hurts, it never helps."

PS
    I jeszcze taka ciekawostka (takie luuźne skojarzenie) - dawno, dawno temu, w XIX w Niemczech mieszkańcy miast przygranicznych robili sobie ustawki - szło o "przyszłość matematyki" jedni bronili algebry liniowej Grassmana, takiej jaką ją znamy teraz (macierze, wyznaczniki), drudzy wersji Hamiltona (czyli jakieś straszne operatory - laplasjany etc.). Nie pamiętamy jakie był wyniki bitew - bo niezależnie od nich algebra liniowa przyjęła się m.in. dlatego, że słynny matematyk, Sylvester, wyjechał do USA i tam zaczął ją wykładać.

Kiedyś to się ludzie tłukli o ideały...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów