Strona 53 z 315 PierwszyPierwszy ... 343515253545563103153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No tak tylko ten AF nie zadziała lepiej od kilkuset postów marudzenia. A co do świadomości użytkowników to skąd taka chęć uświadamiania i niesienia kaganka oświaty. Komu to potrzebne - dorosłym ludziom?
    AF pewnie nie zadziała, ale lepiej z punktu widzenia ogółu żeby tu pomarudzić/powymądrzać się niż miauczeć w rzeczony weekend Żonom/Narzeczonym/Dzieciom czy na kozetce u psychoanalityka
    EOS - conditio sine Kwanon...

Początki nałogu

Domyślnie

To byłoby tak:
    Psychoanalityk: to może pan coś o sobie powie przedstawi się

Uzytkownik:
    Cześć nazywam się xx xx jestem nałogowym Canonowcem. Mam problem bo Canon wypuścił puszkę inna niż taką jaką chciałem.I mi z tym źle na dodatek na forum na mnie nakrzyczeli.

Miłego wekenda
    CANON Laik

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Wątku nie zamykajcie. Już za chwilę będzie post 666-ty i wtedy pojawi się piekielna bestia, która pochłonie cały wątek, malkontentów, lichy AF i posła Gosiewskiego ;-) . To prawie tak samo emocjonujące jak czekanie na włączenie LHC :-)
    A jeśli to się nie stanie, to chyba musimy czekać na czarną dziurę wyprodukowaną w CERN i wtedy może wątek padnie
    Ostatnio edytowane przez bundy ; 19-09-2008 o 15:27
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

sprawa jest prosta. ludzie z polki xxD marzyli zawsze o FF i teraz Canon daje im nowke FF 5D2 z bajerami za niewielka kase w porownaniu do kwoty jaka kiedys placili ludzie za nowke 5D. wiadomo, co niektorzy przechodzacy z systemu xxD beda cierpiec bo moze byc gorszy AF niz ten co mieli w xxD ale na korzysc maja FF za rozsadna sume. A dla tych, ktorzy uzywaja 5D od samego poczatku, Canon pewnie przygotowuje po cichu 3D i tak wszyscy beda zadowoleni i Nikon wtedy dopiero bedzie robil w gacie.
    Moja CaroLina

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meian Zobacz posta
    "AF bajeczny" !? pracuje na 1dsMkII i 5D, niestety tym co piszesz nie mogę się zgodzić. AF tylko nieco lepszy niż w 5D, podpinając 85/1.2L prawie nie zauważalna różnica...
    To juz mozna sie pogubic w opiniach niestety - raz starsze jedynki maja af lepszy od serii 3, raz taki sam jak 5d. Komu ufac?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    sprawa jest prosta. ludzie z polki xxD marzyli zawsze o FF i teraz Canon daje im nowke FF 5D2 z bajerami za niewielka kase w porownaniu do kwoty jaka kiedys placili ludzie za nowke 5D. wiadomo, co niektorzy przechodzacy z systemu xxD beda cierpiec bo moze byc gorszy AF niz ten co mieli w xxD ale na korzysc maja FF za rozsadna sume. A dla tych, ktorzy uzywaja 5D od samego poczatku, Canon pewnie przygotowuje po cichu 3D i tak wszyscy beda zadowoleni i Nikon wtedy dopiero bedzie robil w gacie.
    Ja to mam wrażenie, że 8-go listopada to my "narobimy w gacie" nie Nikon .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

O co biega z tym 8 listopada ??

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

sv
    Guest

Domyślnie

o ja pier.....dykam :-) widzę, że macie nadmiar wolnego czasu.

Jak tak czytam te wszystkie narzekania to się zastanawiam, czy ktoś was zmusza do zakupu 5d mk II? Jeżeli nie, o co co kaman? Kupta se 1ds i po sprawie. Jak was Canon mierzi, to może d3 albo d700?

Chciałbym móc kiedyś zobaczyć te wszystkie zdjęcia których nie zrobicie bo af w 5d mk II się nie wyrobił :-)

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

w rzeczy samej. to my wlasnie mozemy narobic z wrazenia
    Moja CaroLina

sv
    Guest

Domyślnie

etam, kwadratowej matrycy nie widziałeś :-)

Strona 53 z 315 PierwszyPierwszy ... 343515253545563103153 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów