To byłoby tak:
Psychoanalityk: to może pan coś o sobie powie przedstawi się
Uzytkownik:
Cześć nazywam się xx xx jestem nałogowym Canonowcem. Mam problem bo Canon wypuścił puszkę inna niż taką jaką chciałem.I mi z tym źle na dodatek na forum na mnie nakrzyczeli.
Miłego wekenda
CANON Laik
Wątku nie zamykajcie. Już za chwilę będzie post 666-ty i wtedy pojawi się piekielna bestia, która pochłonie cały wątek, malkontentów, lichy AF i posła Gosiewskiego ;-). To prawie tak samo emocjonujące jak czekanie na włączenie LHC :-)
A jeśli to się nie stanie, to chyba musimy czekać na czarną dziurę wyprodukowaną w CERN i wtedy może wątek padnie![]()
Ostatnio edytowane przez bundy ; 19-09-2008 o 15:27
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
sprawa jest prosta. ludzie z polki xxD marzyli zawsze o FF i teraz Canon daje im nowke FF 5D2 z bajerami za niewielka kase w porownaniu do kwoty jaka kiedys placili ludzie za nowke 5D. wiadomo, co niektorzy przechodzacy z systemu xxD beda cierpiec bo moze byc gorszy AF niz ten co mieli w xxD ale na korzysc maja FF za rozsadna sume. A dla tych, ktorzy uzywaja 5D od samego poczatku, Canon pewnie przygotowuje po cichu 3D i tak wszyscy beda zadowoleni i Nikon wtedy dopiero bedzie robil w gacie.
Moja CaroLina
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
o ja pier.....dykam :-) widzę, że macie nadmiar wolnego czasu.
Jak tak czytam te wszystkie narzekania to się zastanawiam, czy ktoś was zmusza do zakupu 5d mk II? Jeżeli nie, o co co kaman? Kupta se 1ds i po sprawie. Jak was Canon mierzi, to może d3 albo d700?
Chciałbym móc kiedyś zobaczyć te wszystkie zdjęcia których nie zrobicie bo af w 5d mk II się nie wyrobił :-)