Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    No, i wg producenta "ficzery" oczekiwane przez "target" to przede wszystkim detekcja twarzy i nagrywanie filmów? Aha.
    a nie upraszczasz troche? probujac mi wmowic cos, czego nie mowilem?

1d nie jest położony niżej. Oba są skierowane do najbardziej wymagających profesjonalistów, tyle, że zajmujących się innymi dziedzinami fotografii.
    dokladnie tak samo jest z 5D a 50D. inne grupy uzytkownikow. nie nizsza-wyzsza, a po prostu inne. z perspektywy landszafciarza to taki
    50D, chocby do niego wlozyli 45 punktow AF, to dla mnie kompletny ziew.
    nowy 5D z pelnej wielkosci celownikiem, uszczelkami, wyciepanym fleszem
    i odlotowa szczegolowoscia przy niskich czulosciach - bije to 50D na glowe.
    dla Ciebie to moze wygladac zupelnie odwrotnie. i to chyba najlepszy
    argument za taka "rownolegloscia" rynkowa.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    dokladnie tak samo jest z 5D a 50D. inne grupy uzytkownikow. nie nizsza-wyzsza, a po prostu inne.
    Może i tak właśnie powinno się do tego podchodzić. Głowa mnie już rozbolała. Odpadam. Idę do domu na weekend. Pozdrawiam wszystkich ZA i PRZECIW!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Głowa mnie już rozbolała. Odpadam. Idę do domu na weekend. Pozdrawiam wszystkich ZA i PRZECIW!
    Mam takie same objawy. Zatem gorąca prośba do adminów:

POZAMYKAĆ W CHOLERĘ TEN I KAŻDY NASTĘPNY WĄTEK O 5D mkII - dopóki nie pojawią się konkretne testy tej puszki.

Na konferencji prasowej Canon Polska zaprezentowano model przedprodukcyjny - domyślam się, że gdzie indziej było podobnie. Poczekajmy na towar w sklepie i wiarygodne testy. Dopiero wtedy dyskusja będzie miała jakikolwiek sens ! Kruszymy kopie i nabijamy rekordy w bazie danych, a to wszysko g... jest warte !

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Zatem gorąca prośba do adminów:

POZAMYKAĆ W CHOLERĘ TEN I KAŻDY NASTĘPNY WĄTEK O 5D mkII - dopóki nie pojawią się konkretne testy tej puszki.
    Chcesz - innymi słowy - zrzucić na Modów obowiązek śledzenia wydarzeń w interesie Twojego komfortu psychicznego?
    EOS - conditio sine Kwanon...

sv
    Guest

Domyślnie

Głowa mnie już rozbolała. Odpadam. Idę do domu na weekend. Pozdrawiam wszystkich ZA i PRZECIW!

:-) Twój pracodawca pewnie jest zachwycony :-) :-) w końcu urobiłeś się na forum po łokcie :-) należy Ci się wypoczynek! :-)
    Ostatnio edytowane przez sv ; 19-09-2008 o 16:03

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    :-) Twój pracodawca pewnie jest zachwycony :-) :-) w końcu urobiłeś się na forum po łokcie :-) należy Ci się wypoczynek! :-)
    LOL.
    Czytałem kilka stron na początku i gdzieś w środku, ale przyznaję, że większość pominąłem. Czuję jednak, że nic nie straciłem...

A jak już bedzie można wziąć puszkę do ręki to załóżmy nowy wątek z ohami i ahami nt. nowej puszeczki
    Ostatnio edytowane przez Hiv ; 19-09-2008 o 16:24
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów