Strona 300 z 315 PierwszyPierwszy ... 200250290298299300301302310 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 991 do 3 000 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Skorio
    Guest

Domyślnie

Byłem dziś w sklepie Fotoit (W-wa), "Pan" powiedział, że cztery puszki 5dmkII są w drodze do niego. W przyszłym tygodniu odbierają już klienci. Cena 9000 PLN, wrrrrr.....

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    KU PRZESTRODZE - od kilku stron zaczynam ostro moderować ten śmietnik. Już się kilkanaście kartek posypało i posypie się kolejne kilkanaście.

ZANIM COŚ NAPISZECIE - POMYŚLCIE!!! TO NIE BOLI...

A gdyby ktoś chciał przypyskować "a dlaczego?" to odpowiedź brzmi - bom zło konieczne .
    Super ! moze uda sie jescze raz 3000-ny watek napisac
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    ps. euro AGD rzeczywiście potwierdza dostępnośc na 8 grudnia wiec nie jest żle. z ceny też już trochę zjechali choć nadal drogo 8100PLN.ale jak ktos potrzebuje to raty 0%
    Jak ja patrze na strone euro-agd to są po 7 879 zł więc skąd te 8100? aż tak szybko spadają ceny ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Super ! moze uda sie jescze raz 3000-ny watek napisac
    Pomyślałeś zanim to napisałeś?

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    KU PRZESTRODZE - od kilku stron zaczynam ostro moderować ten śmietnik. Już się kilkanaście kartek posypało i posypie się kolejne kilkanaście.

ZANIM COŚ NAPISZECIE - POMYŚLCIE!!! TO NIE BOLI...

A gdyby ktoś chciał przypyskować "a dlaczego?" to odpowiedź brzmi - bom zło konieczne .

jakzesz Ty musisz mieć mało znajomych w realu. aż ci współczuje

a jak już piszesz do mnie PW to pisz po POLSKU bo to nasz język ojczysty i używanie go NIE BOLI

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Laminat Zobacz posta
    Jak ja patrze na strone euro-agd to są po 7 879 zł więc skąd te 8100? aż tak szybko spadają ceny ?
    akurat w tym sklepie czesto są róznice w cenie przy zamiawianiu przez internet a ceną na półce w sklepie. 8100 to cena "z półki". niewykluczone że to cytowane przez Ciebie 7879 to cena przy zamówieniu internetowym. a to już blisko tego czego oczekujemy ;-)

Domyślnie

Tak cena co podałem jest internetową.
    Fajnie aby ta cena w euro-agd była też zmienna a nie jak w MM ostatnio widziałem 5dm1 za 8tys

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Dostanę warna za ot?
    "wahanie cen" a nie "wachanie"!!!
    Sporo tego a jak pamiętam - przeczytałem tu wypowiedź j e d n e g o faceta co miał aparat w ręku i focił: nie żadnego laika czy onanistę - normalnego (chyba nawet profi!) użytkownika mającego jakiś tam punkt odniesienia!
    I ten facet napisał co się c z u j e mając nową "piatkę" w łapie - napisał swoje PIERWSZE WRAŻENIA.
    Pozytywne jak cholera! I to mi sie podoba. Nie tylko dlatego że potzebuję więcej motywacji(jak wszyscy rwę się z międloną od dawna kasą w łapie by to WRESZCIE KUPIĆ) ale dlatego że wreszcie ktoś napisał coś od siebie w oparciu o konkret.
    Podstawowy warunek: trzymanie aparatu w ręcach! a nie rozdrabnianie danych technicznych czy wpatrywanie sie w narożne cropy fot niewiadomego pochodzenia.

A debaty o cenie są o d...potłuc: pierwsza cena jest dla tych dla których tausen w te czy wewte...phi!
    Będzie kosztował tyle ile dadzą za niego ludziska chcący mieć już to coś!

Nic nie chcę wnieśc do tego wątku - chcę wynieść aparat ze sklepu! Sam sobie wyrobię zdanie na temat co jest wart: moje zdanie za moje pieniądze.
    Ale tak przy okazji: ciekawe czyja ekshumacja ujawniłaby "całą prawdę o posunięciach Canona" przy okazji premiery 5DMkII
    Czegoś takiego to by Spielberg z Hitchcockiem nie wymyślili!
    ...zakładam społeczną listę na zakup nowego aparatu....

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

http://www.pbase.com/lecter/5d2_live

wreszcie coś sensownego

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Żeby nie być zupełnie OT to powiem, że mi się Marek2 podoba, zamierzam go nabyć. Może od razu, czyli w tym roku ;-) a jak nie to najpóźniej wiosną, by do wakacji się go "nauczyć".
    Nie interesują mnie dywagacje na temat AF-a, matrycy i innych rzeczy. Od dawna marzę o FF a teraz mam kasę i możliwość, zatem 5D Marek2 będzie mój! :-)
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Strona 300 z 315 PierwszyPierwszy ... 200250290298299300301302310 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów