dzieki za info. exif-a nie mam jak podejrzec, ale te komentarze wystarcza...
Kubek z logo i breloczek też już masz?
Zima się dopiero zaczyna, a Ty sie własnie obudziłeś z dlugiego zimowego snu? Wrzucasz stare linki do fot z przedprodukcyjnej puszki, linkowane tu juz wielokrotnie.
PS. Gdzie dobre foty z produkyjnej puszki są!?!?!?
Pozdro
Ostatnio edytowane przez arra ; 28-11-2008 o 13:32
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Najpierw grzecznie proszę a wy swoje - byle napisać coś głupiego. Naprawdę jak dzieci... kto tu ma jakiś problem ze sobą że usilnie śmieci w wątku?
Btw jak tylko się pojawi realnie pierwszy właściciel tu na forum to ten wątek na pewno zostanie zamknięty.
5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
Zdjęcia -> http://smolarek.info
krótki filmik pokazujący zabawę przesłoną za pomocą Nikon 17-35 f2.8 AFS
To ja chciałbym ostrzec wszystkich, którzy w to wierzą - zamówiłem w przedsprzedaży MK3 u oficjalnego dystrybutora, posiadającego sieć sklepów "Canon". Po potwierdzeniu dostępności pojechałem po towar i okazało się że jest "wielu innych" chętnych na mój egzemplarz i jeśli chcę go kupić muszę dopłacić 650pln. Z nową 5ką może być podobnie...
Ostatnio edytowane przez Olgierd ; 28-11-2008 o 16:02
teraz wiesz przynajmniej gdzie zakupów robić wiecej nie bedziesz. i w ten sposób sklep o którym wspominasz nie tylko nie zarobił na Tobie dodatkowych 650 zł ale stracił dużo, dużo wiecej kasy.
masz na forum kilku zaufanych sprzedawców. zamiast eksperymentować poprostu sporo ludzi kupuje u nich . śmiem twierdzić że numer jaki opisujesz u żadnego z nich nie mogłby mieć miejsca.
Ostatnio edytowane przez Canion ; 28-11-2008 o 16:05