bedac producentem wprowadzilbym cos w rodzaju autoryzacji sampli, tak aby zdjecia z przyszlego produktu podkreslaly jego wyzszosc nad konkurentami, a tego Canon nam jeszcze nie pokazal.
bedac producentem wprowadzilbym cos w rodzaju autoryzacji sampli, tak aby zdjecia z przyszlego produktu podkreslaly jego wyzszosc nad konkurentami, a tego Canon nam jeszcze nie pokazal.
Eos 500N/24f2.8/50f1.8/85f1.8
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Jakies to 5dII pechowe. najpierw strugali i wystrugac nie mogli. jak już wydawało sie że jednak sie udało , to nie znależli żadnego kumatego fotografa który potrfiłby przyzwoite sample zrobić bo te co sie pojawiają to totalna porażka marketingowa. Czy jakościowa też, to nie wiem bo na podstawie takich zdjęć to ja bałbym sie pokusić o ocenianie kompakta a co dopiero magahitowego lustra (jakim 5dII miało w założeniu być). terminy dostaw do sklepów też zawisły w bliżej niekokreślonej przyszlości. jakaś partyzantka normalnie. gdzie w tym ślady przemyślanej strategii?.
Ostatnio edytowane przez Canion ; 20-11-2008 o 10:32
czyli reasumując:
1. po AF juz pojechaliśmy. złom
2. szumy. hm... na ISO 12800 szumi jak cholera złom
3. matryca . brak magii z 5D .. za dużo mpx ... złom
to jeszcze szeroko pojęta ergonomia puszki i będzie komplet. to chyba jest najgorszy korpus w historii Canona. ;-)
ps. 4. dystrybucja/termnowość dostaw do bani ... złom
zapomniałem o czymś?.....już wiem
5. ceny dedykowanych akcesorii do 5DII - pojechane w kosmos ... złom
Ostatnio edytowane przez Canion ; 20-11-2008 o 10:49
Czy te fotki już były ?
iso mi się podoba, ale brak tego błysku w oku jakie ma 5D hmm sam już nie wiem co myśleć
5d mkII jest już hitem video
ale czy będzie hitem foto to już nie jestem taki pewny
http://www.medienbild.ch/news_details.php?id=147
Ostatnio edytowane przez Laminat ; 20-11-2008 o 11:02
Może nie tyle złom co brak postępu i mierność w porównaniu do konkurencji.
Heh - tu sie z ironicznym tonem zgodze
Bo i za dużo - jak na ironie wymienili jedyny podzespół 5d który w zasadzie wymiany nie potrzebował. I jak tu ich nie kochać?
Chyba w żadnym systemie ludzie nie przepadają za wirtualnymi premierami.
Z tym chyba nie ma co dyskutować bo to wyjątkowo chamskie zdzieranie kasy. 1,2k pln za kawałek plastiku?! Zamienniki się będą sprzedawać jak nigdy.
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 20-11-2008 o 11:32
Zamiennieki też zdrożeją, bo dolar idzie nie?