Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie żebym się czepiał ale z czystej ciekawości możesz podać linka/źródło do tego testu :razz:.
    haha też byłbym ciekaw owego testu heh
    Tyle jeśli chodzi o stabilizacje...
    A co do szybkiego autofocusa w podglądzie na żywo to wiesz w ogole jak to działa i na czym polega różnica w stosunku do innych producentów, że sie wypowiadasz na jego temat? Wiadomo że pro tacy jak Ty nie beda z tego korzystać ale amatorzy którzy dopiero co kupili lustrzanke jak najbardziej... heh statystyki mówią same za siebie. Zresztą połowa z tych ludzi którzy kupuja teraz lustrzanke i chwytają ją w rece to bierze ją na polmetra od siebie i pyta "czemu ekran nie działa" wiec czemu nie dawać ludziom tego czego chcą? Zresztą Funkcja bardzo przydatna przy makro i ujęciach z góry. A jesli ktoś chce by jego producent był tylko "PRO" i obsługiwał jego własny tyłek a nie zaspakajał potrzeb również innych segmentów rynku foto to prosze bardzo ale ja nie wróże dobrze takiej marce. Sony za to będzie zbijało na tym tylko kase
    Chciałbym jeszcze wspomnieć o obiektywie 18-250 który jest nieporownywalnie lepszy od jakiegokolwiek obiektywu sigmy i innych producentów nie mowiac o już o podobnej cenie. Ale co ja wam mowic bede teraz szanujący sie fotograf to tylko na stałkach strzaskają
    Dla mnie koniec wole sie wyspac
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 16-09-2008 o 01:49

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów