Na siłę szukasz zaczepki czy tylko ci się nudzi, a może nazywasz się Zdzisław i Cie uraziłem? Czy ja powiedziałem że ten kto ma alfe jest gorszy? Stary mylisz pojęcia! Ja mówię o gościach którzy chcą mieć jakość zdjęć na wysokim poziomie, dużą rozdzielczość (bez której np. nie zrobi się wydruku plakatowego) przy jednoczesnych niskich kosztach. Czyli - USPOKÓJ SIĘ i MYŚL MISIACZKU!!
MISIACZKU?
Chyba rzeczywiście szkoda na ciebie czasu:smile:
dla mnie EOT
Ostatnio edytowane przez lempl ; 15-09-2008 o 21:13
Panowie, ilu z was mialo a700 w rece ze ma takie dobre informacje? Panowie zgadnijcie ktora firma sprzedala w tym roku najwiecej luster na rynku? Panowie jak myslicie dlaczego Canon wprowadza live-view i stabilizacje w plastikowych obiektywach? Panowie jak myslicie, czy my uzytkownicy Canona powinnismy byc Sony'emu wdzieczni czy nie? No jak myslicie, dzieki komu mozecie sie cieszyc ze macie najlepsze aparaty na swiecie? Ja sie bardzo ciesze ze mamy taka firme jak Sony, i ze wypuszczaja coraz lepsze korpusy. To ile nowosci wprowadzil Canon w ostatniej dekadzie ma sie nijak do tych ktore wprowadzil w sezonie 2007-2008. Jak myslicie, dlaczego?
pozdrawiam.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
To jest nieuniknione, taki trend jest wszedzie, wiecej megapiskeli, nizsza cena, u wszystkich producentow widac to z kazdym nowym modelem. Poza tym o jakiej niskiej jakosci mowa? Niska jakosc to mozna znalezc w Casio, spytajcie alfiarzy o patent bezprewodowego wyzwalania lamp, bez posiadania lampy sterujacej chociazby, dlaczego Canon o czyms takim nie pomyslal? Zreszta mowa o aparacie ktorego jeszcze nie ma, pogadamy jak a900 juz bedzie.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A ja właśnie mieliłem RAWy z Sony przez dcraw. I powiem wam, że na ISO200 detalu jest w cholerę. Nabieram znowu wiary w tą puszkę :-) Wyższe ISO niestety odstaje, ale niskie są niezłe. Poważnie.