Mamy kolejne marzenie do spełnienia!

Wczoraj miałem informację telefoniczną, a dziś właśnie odebrałem maila:

Cytat Zamieszczone przez 12 września 2008 12:20 od "Ola Kurlapska"
Witam serdecznie,
zgodnie z umową przesyłam kilka słów o naszej Marzycielce.[...]
Natalia ma 14 lat. Cierpi na guz mózgu. Pierwotnie jej marzenie dotyczyło aparatu typu Nikon. Jednak ostatecznie zdecydowała się na Canon eof 450 d. W związku z tym, w imieniu wszystkich wolontariuszy, zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w spełnieniu tego marzenia. Lada dzień na naszej stronie internetowej (www.mammarzenie.org) pojawi się relacja z pierwszej wizyty u Natalii.
Z góry dziękuję za okazaną życzliwość!

Pozdrawiam.
Ola Kurlapska, wolonteriuszka Fundacji Mam Marzenie Łódź
Jak wiemy, z zebranych środków zostało nam 1269,07zł i w związku tym potrzeba trochę dozbierać.

Wiedziałem o tym Nikonie od pewnego czasu, zaproponowałem Canona i widać wolontariuszom udało się dziewczynkę przekonać. Ja z kolei jestem przekonany, że to była dobra decyzja; myśle, że LiveView w Canonie sprawi temu dziecku radosną niespodziankę i mam nadzieję, że damy radę dozbierac te brakujące kilkaset złotych!

Podaję zatem moje dane i konto do wpłat:

[tutaj był nr rachunku]
pozostał on do wiadomości adm/mod. forum.

mam nadzieję, że tydzień wystarczy, abyśmy te brakujące środki dozbierali, więc przewiduję przyjmowanie wpłat do dnia 19/09/2008r.

450D + 18-55 IS powinien zamknąć się kwotą 1900zł, do tego jakaś karta i ewetualnie torba/kabura, więc bedzie dobrze gdy dozbieramy do 2000zł.

Tak jak poprzednio, będę podawał stan konta oraz nicki wpłacających (bez kwot).
Jesli ktoś chce wpłacić animowo, to proszę w tytule przelewu o tym napisać lub po prostu nie podać nicka.