Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: cs5 glupie pytanie i kalibracja drugie

Widok wątkowy

Domyślnie cs5 glupie pytanie i kalibracja drugie

Witam

watek nie nadaje się do działu soft wiec wylądował tu .

właściwie to mam dwa pytania

1.Jedno to takie jak w macu w cs5 zrobić tak zęby odpalał się tak jak na pc bez przejrzystości pulpitu cs5.- wiem ze głupie ale drażni mnie to.

a drugie pytanie

Do posiadaczy skalibrowanych monitorów

Koledzy ,Towarzysze , Koleżanki :cool:

Mam dylemat myślę ze coś namieszałem w moim magicznym pudelku.
    Przejście miedzy podłożem a zderzakiem czy widać przejście stonowane czy się zlewa plama czarna .
    Sprawdzałem na 2 monitorach i szukam kogoś kto ma trochę lepszy monitor niż te do których porównywałem.Powoli zaczynam powątpiewać co do słuszności metody kalibracji mojego monitora głównego - myślę żeby zjechać go bardziej z jasnością świecenia - ale już jadę na 20 % i nie chce przedobrzyć.

Mial być efekt taki jak widzę u siebie ale czy ty drogi czytelniku tego posta widzisz lekkie przejście czy czarna plamę ???

Wiem ze można sprawdzić to drukując ale muszę obrobić foty na środę i nie mogę czekać na fotolab aż przyśle.

Pozdrawiam
    Darek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    edit

proszę o wyśmiewanie w ciszy słowa "kaliobracja " z tytułu nie mogę edytować.
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 15-03-2011 o 05:55 Powód: Automerged Doublepost
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Uprawnienia umieszczania postów