Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 21 z 53 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

widać, że się Małgosia przygotowała na wasze przybycie ( kolczyki)

Bywalec Awatar jedrucha
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

Super!
    Uśmiech Małgosi - bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz czymś tam...
    Jędrek

BYKOM-STOP

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Dzięki Macgyver za fotki, widać, że Małgosia była zadowolona - uśmiech dziecka najważniejszy
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

O kurcze byłem na wakacjach i troszkę przegapiłem a to z mojego miasta. Ale fajnie. Jak bym się do czegoś przydał to piszcie ten tydzień mam jeszcze wolny od następnego na galerę i do wioseł
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

raz jeszcze dziękuję osobom które zaangażowały się w osobiste przeprowadzenie akcji, a Macgyver dodatkowo za fotografie.
    ze zdjęć wynika, że warto było.
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Serdecznie dziękuję Koledzy za te deklaracje :-)
    Pożyjemy, zobaczymy... na razie musimy doprowadzić do końca bieżące sprawy. Choć różnie moze być, gdyby np. było trzeba cos dozbierać do trzeciego marzenia (na razie nieznane), to będę miał Was na uwadze i w razie potrzeby dam znać.
    Także trzymam za słowo

Macie racje, uśmiech jest bezcenny i unikalny
    Canon 30D + BG-E2N + Tamron SP 17-50 f/2.8 + Sigma 100-300 f/4 EX HSM IF + Canon 28-80 f/3.5-5.6 II + 580EX II + Monopod GoldPhoto YH304 + Duży i ciężki statyw + Maxtor 750 Gb

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Kochani!
    Z radościa informuję, że właśnie otrzymałem wiadomość od Ewy, iż w dniu wczorajszym przy naszym udziale spełniło się marzenie Joasi z Olsztyna:
    http://www.mammarzenie.org/olsztyn/2008/joasia_r.php
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=180
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=195

Przypomnę tylko, że dla Asi skompletowaliśmy zestaw składający się z aparatu Canon SX 100, drukarki Selphy CP-740, ładowarki i akumulatorków Sanyo Eneloop, karty Kingston 4GB oraz 2 kpl. materiałów do wydruków wystarczających na wydrukowanie ponad dwustu zdjęc;
    a dalej już zacytuję samą Ewę:
    Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn
    Wszystko się wczoraj odbyło zgodnie z planem. Aparat wręczyłam, Asia dostała w ogóle cały wór różnych różności - drukarkę, atramenty i dużo potrzebnych drobiazgów z tej branzy.[...] Ja - poza albumem fotograficznym - dałam jej jeszcze malowane filiżanki [..] i torbę ładnych gadżetów [...].

Cieszyła się bardzo. Umówiłam się, że odwiedzę ją jak będzie mocniejsza troszkę i pokaże dokładniej jak robić zdjęcia. Opowiedziałam o CB i zostawiłam adres, żeby zajrzała.[...] Był ze mną też kolega fotograf (namówiłam go do nas - henio.44), ale [...] został za szybą, żeby tłoku nie robić, bo salka malutka. Włożył tylko głowę i zapytał Asię i jej mamę, czy będą chciały go jesienią odwiedzić w domu na wsi, oczywiście że chciały - więc je zaprosił - mamę na grzyby a Asi obiecał wspólne fotografowanie lasu i jeziora.

Rzecz sama trwała krótko, bo lekarka o to prosiła, Asia jest jeszcze słabiutka po chemii. Rozmawiałam z nią w gabinecie - dziewuszka ma spore szanse, że z tego wyjdzie.

Zdjęć kilka zrobiłam, ale jeszcze nie oglądałam, [...]. jak tylko je obsprawię - zrobię relacyjkę, OK?
    To tyle na razie.
    Ewa, jeszcze raz dziękuję Ci w imieniu wszystkich ofiarodawców (i własnym) za dodatkowe prezenty dla dziewczynki oraz osobisty wkład w nasza akcję! Bardzo się cieszę, że znalazłaś się tam na miejscu i dopilnowałaś finału.
    Teraz z niecierpliwością czekamy na obiecaną fotorelację.

EDIT:
    Przypomniało mi się jeszcze, aby wkleić maila z podziękowaniami od Pani Anny Góralskiej z fundacji:
    Cytat Zamieszczone przez 5 sierpnia 2008 19:22 od "Anna Góralska - oddz Olsztyn"
    Panie Tomaszu
    Marzenie Joasi spełnione Odwiedziliśmy ją wczoraj na oddziale ale była w słabej formie więc na salę weszła tylko Ewa z jedną wolontariuszką (tą, która kupiła drukarkę). Joasia dostała ogromną torbę z aparatem, 2 drukarkami, akumulatorami, no i całą resztą, o której Pan wie najlepiej

Ewa przyniosła też książkę o fotografii i obiecała trochę Asię poduczyć obsługi aparatu, robienia i obróbki zdjęć. Henryk i Ewa (fantastyczni ludzie) obiecali zabrać ją w plener jak zakończy obecny etap leczenia.
    Może będzie to możliwe już we wrześniu. Joasia była bardzo przejęta i szczęśliwa, choć słaba więc uśmiech mizerniutki, ale zrobiła już pierwsze zdjęcia.
    Mama też była bardzo wzruszona. Czekam teraz na zdjęcia od Ewy, bo ja nie wchodziłam na salę. Co prawda zrobiłam kilka przez szybę ale to nie to.

Chciałabym podziękować Panu za zorganizowanie tej pięknej akcji oraz przekazać podziękowania dla wszystkich, którzy ufundowali sprzęt. Bez Was marzenie Joasi nie mogłoby się spełnić a teraz ma motywację, zeby jak najszybciej opuścić szpital i ruszać w plener.

Serdeczne dzięki i pozdrowienia od wszystkich wolontariuszy z Olsztyna
    Ania Góralska
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ewo, dziękuję :-)
    Czas na realizację kolejnego marzenia, gdy tylko się pojawi :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Ewo, dziękuję :-)
    Czas na realizację kolejnego marzenia, gdy tylko się pojawi :-)
    Aj Łukasz! To ja dziękuję, że spotkał mnie zaszczyt spotkania z Asią i wręczenia jej naszego prezentu. To było bardzo wzruszające i.. chyba zdobędę nową Małą Przyjaciółeczkę

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Wlaśnie otrzymałem od Ewy zdjęcia zrobione podczas przekazania sprzętu Joasi z Olsztyna.

1.

2.

3.

4.

5.

Ewa! jeszcze raz dziękuję za cały Twój udział w akcji!
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 21 z 53 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów