Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Allensteiner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ok, ok, matówkę do jasnych szkieł - czyli ciemną, powaliło mi się - to chyba ta 1 kawa za dużo dzisiaj

a ja testowałem ostatnio standardową matówkę z MF i szło mi nieźle, porównywałem z automatem i byłem bardzo blisko wszystko to możliwe tylko dzięki jasnemu wizjerowi w 5d, jak miałem 300d to byłem zdziwiony po co ten MF w ogóle - i tak nic się nie dało ustawić

generalnie 5d to naprawdę fajny aparacik - dowodem tego jest to, iż "żona też widzi różnicę" między cropem, a FF na zdjęciach i jest zadowolona - a to oczywiście najważniejsze
    lepsze jutro było wczoraj

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Allensteiner Zobacz posta
    generalnie 5d to naprawdę fajny aparacik - dowodem tego jest to, iż "żona też widzi różnicę" między cropem, a FF na zdjęciach i jest zadowolona - a to oczywiście najważniejsze
    Zadowolenie żony to kluczowa sprawa Mnie się ostatnio udało zdobyć nieco zaufania po wydaniu prawie 4k na 24L - żonka widzi zdecydowanie różnicę i chyba nie będzie obiekcji, żeby za rozsądną cenę kupić nowe FF (lub DsII jak C da ciała znowu.. )
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów