Tak
Nie
3FF, to by byly dylematy co wybrac, chociaz jaka roznica by byla dla Canona czy wyprodukuja powiedzmy 300.000 5d mk II czy po 100.000 kazdego rodzaju, a i tak sumarycznie by sie pewnie wiecej sprzedalo z trzech korpusow. Swoja droga brak przeciekow w dzisiejszych czasach dostepu do internetu moze dziwic, chyba ze te prawdziwe gina w natloku wydumanych
![]()
Mi nie podoba się tylko cyfra 4. Mała korekta na 3 i może być. Między 50D a jedynkami jest całkiem sporo miejsca wystarczająco na 3 puszki. 9D to będzie coś w rodzaju 50D FF tak jak się niektórym marzyło. Po przemyśleniu 12.2 też mi się nie podoba skoro jest świetna matryca 12.8 ale bardzo mi się podoba w tym przypadku umiar w pakowaniu pixeli.
A ja Wam cos powiem, tytul tego watku brzmi, "5d i co dalej.." to ja Wam odpowiem, NIC. CHodzi o to ze nie wiem czym tu sie tak rajcowac. Do puchy eos analagoa 3 wystarczylo by wrzucic fajna matryce i puszka jak marzenie. A tu? Cwanon kombinuje jak kon pod gore. Analogowa 3-jeczka, fajna ergonomia, dobry AF, itd. A tu co? Jakis ochlap, wogole jak sie skradaja, jakies Moon-y pokazuja, ci kolesie od marketingu canona sa smieszniutcy. Czasem odnosze wrazenie ze marketingiem canono zajmuja sie nasi politycy sejmowi z wiejskiej, hehehe.
jesli bylo to sorry :-) http://www.canonrumors.com/index.php...y080906-074707
pozdrawiam
Tomasz