Tak
Nie
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
PS
http://www.zeiss.com/photo - Zeiss ZE jednak z bagnetem EF?
..to chyba dobrze : )
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ciekawe czy 8k wystarczy mi na nową puszkę...
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
orientuje sie moze ktos jak to bylo na innych photokinach gdy canon wypuszczal jakas puszke, w jakim czasie byla dostepna w sklepach ?
Odnosnie tematu watku - wydaje mi sie ze ludzie ktorzy zarabiaja na fotkach - weselni fotografowie (ktorych tutaj mnostwo na forum) oraz wszelkiej masci inni fotograficy spokojnie moga sie przesiadac na nowa puche po premierze. Na pewno bedzie to koszt powyzej 6tys zl czyli jak dla typowego powiedzmy fotografa hobbisty to jest koszt o niebo za wielki. Cena starej piatki na obecnym poziomie wg mnie to chyba max tego co mozna wydac przy hobby - oczywiscie nie bankrutujacTak czy owak nie moge sie doczekac zeby zobaczyc specyfikacje nowej piatki lub kilku nowych FF
Pozdrawiam
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User