Faktem jest że Canon dość niesamowicie to rozgrywa. Praktycznie większość firm się już z nowości wystrzelała, a oni przeciągają jak mogą. Ciekawe też jak się do tego wszystkiego mają te banery z http://www.canon-europe.com/ na przykład?
Tak
Nie
Faktem jest że Canon dość niesamowicie to rozgrywa. Praktycznie większość firm się już z nowości wystrzelała, a oni przeciągają jak mogą. Ciekawe też jak się do tego wszystkiego mają te banery z http://www.canon-europe.com/ na przykład?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"see the future of photography"... jak po takich sloganach pokażą jakąś kichę to będzie głupio![]()
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
brak lampy i sanek można tłumaczyć wystarczającą do każdych warunków czułością matrycy
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Z tego co wiem to w Polsce od dziś są dwa egzemplarze tej nowości
Ale i tak Canon ma coś jeszcze lepszego... co prawda nie będzie tego cuda w sprzedaży niestety.... Ale powiem wam, że naprawdę fotografia zmieni się w ciągu najbliższych 2 lat fundamentalnie....
2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężyk
corwin nie ściemniaj tylko mów co wiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas:
"Dobrze prowadzone biuro przynosi korzyści"
Może jest w tym jakieś ukryte przesłanie w temacie nowej piątki8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Corwin, czyli to co pisałeś, ze leży u ciebie na biurku się nie pokaże..?
Powiedz przynajmniej w odpowiedzi na moje stare pytanie: czy D700 zyska teraz godnego konkurenta od Canona (nie w sensie bandingu i słabej sprzedaży) ?