Pokaż wyniki od 11 do 20 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    Moim zdaniem fotograf powinien się ubrać tak, jakby był jedną z zaproszonych osób. Są ubrania eleganckie i jednocześnie wygodne i dające się wyprać w pralce gdy się zabrudzą. Są ubrania eleganckie na upały. Fotografa w dżinach i t-shircie wywaliłbym ze swojego ślubu.
    Zgadzam się. To nie musi być Garnitur, koszula, kamizelka, spinki do mankietów, krawat pod szyję i inne cuda.
    Ale zrobiłbym to co on. Jak ktoś by mi na mój ślub przyszedł w dresie, czy jeansach i koszulce polo to by wyleciał.
    Ja zawsze biorę w lecie pantofle, spodnie od garnituru i koszulę (bez krawatu, bo nie wypada, aby podczas przysięgi ciekło mi z czoła jak z kranu), ale jak jest chłodniej to biorę krawat.
    I krótko: jeszcze nikt mi nie powiedział, że coś jest nie tak, wręcz przeciwnie, klienci cenią sobie to, że fotograf wygląda elegancko.

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    bo czasem trzeba się przeciskac przez stado babciowo, dziadkowych fotoreporterów. Mało tego czasem taki dziadek ci mówi: odsuń się pan bo zdjęcia zrobić nie mogę... Raz jeden taki dziadzio do mnie: no proszę sie przesunąć bo ja też chce... no i tak się przepychał że mu kompakt (kodak- analog) ktoś łokciem wytrącił no i posypał się i zmieszał z groszówkami na bruku:-|
    A tacy są najgorsi. Ale spotykam się, z tym, że fotograf mówi młodym, żeby prosili rodzinę o nie wykonywanie zdjęć bo mu to będzie przeszkadzało, ale wlezie podczas przysięgi niepotrzebnie w kadr. I czasami skutkuje.
    Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 23-08-2008 o 08:47
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uprawnienia umieszczania postów