Pokaż wyniki od 1 do 10 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    Ja zawsze biorę w lecie pantofle, spodnie od garnituru i koszulę (bez krawatu, bo nie wypada, aby podczas przysięgi ciekło mi z czoła jak z kranu), ale jak jest chłodniej to biorę krawat.
    nie zdawałem sobie sprawy, że taki kawałek materiału jak krawat, tak bardzo chroni przed zimnem

mój strój to skórzane buty na sportowej podeszwie, lniane spodnie, koszula i na to kamizelka. nie foto, sweter czyli chyba bawełna jak jest gorąco to podwijam rękawy. krawatu nigdy nie nosiłem, głównie dlatego że boję się że kiedyś z którymś paskiem od aparatu by mi się mógł pomylić i bym się udusił niechcący.
    Ostatnio edytowane przez schabu ; 27-08-2008 o 10:07
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    nie zdawałem sobie sprawy, że taki kawałek materiału jak krawat, tak bardzo chroni przed zimnem
    Kolega pewnie uzywa krawata jako zaworu regulujacego przeplywem ciepla. Wiadomo przeciez ze cieplo uchodzi go gory. :-)

U mnie synchronizacja z otoczeniem. Spodnie od garnituru grafit, czarne eleganckie buty, koszula raczej jasna (jak jest slonce) - do kosciola zakladam marynarke grafitowa, aby mniej swiecic.
    Ostatnio edytowane przez szwayko ; 27-08-2008 o 10:14

Uprawnienia umieszczania postów