Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: kupno nowego 350D w tej chwili

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszpk Zobacz posta
    No najtaniej wlasnie jest 1,299 zl dokladnie a najtansza na allegro 1,444 zl
    A cos zlego jest w tym sklepie ?
    Nic złego nie jest, a rzeczy z promocji w FJ często trafiają na Allegro.
    Tak było z gripami od 300D (149zł), plecakami Cobra (39,90zł); niewykluczone, że na Allegro trafiły też 350D, bo ja widziałem nawet juz w któryms FJ 350D KIT za 1199zł, zatem tylko poszukać i kupować.

Co do USA - proponuję zachować chłodny dystans. Mieliśmy tu niedawno takiego jednego Ernesta... mało się to ludzie nadenerwowali:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=31928

Czasami lepszy wróbel w garści, niz gołąb na dachu. Wybór należy do Ciebie.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Co do USA - proponuję zachować chłodny dystans. Mieliśmy tu niedawno takiego jednego Ernesta... mało się to ludzie nadenerwowali:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=31928
    Przeczytalem ten watek o wzlocie i upadku Ernesta, fascynujacy kryminal. Ernest nie okazal sie bynajmniej "earnest", he he.

Albo takie dziwactwa:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=32051

No jezeli takie przekrety sie dzieja z osobami w realu, to co dopiero online. Widze, ze handel uzywanymi kitami to w Polsce jak Grand Theft Auto albo narkotyki. Chyba sie zbyt cieplo sie na tym forum poczulem i chyba faktycznie zbyt pochopnie takie oferty miedzynarodowe wysuwam, bo sam moglbym wpasc w klopoty. Dla mnie to graty lezace w szufladzie, ale dla kogos to moze zyciowe oszczednosci i tragedia, potem wyszedlby jakis dead pixel i wyslaliby za mna Wszechswiatowy Nakaz Aresztowania. Albo ktos by wzial sprzet i oskarzyl mnie bezczelnie o wyslanie cegly.

Oczywiscie, nie chce nikogo osobiscie urazic - tylko teoryzuje- jak mawiaja gangsterzy: nothing personal - just business. :cool:
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 22-07-2008 o 07:54 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Rzeczywiście, nie warto w tej chwili kupować 350d. Jeśli ktoś ma mały budżet, to prawdopodobnie będzie też używać "budżetowych" szkieł w rodzaju 50/1.8 czy Tamrona 17-50. A z nimi AF 400d sprawuje się znacznie lepiej niż w przypadku 350d. Ewentualnie można też rozważyć 1000d, ale to nowość, więc i cena na razie nieadekwatna, a możliwości AF słabo rozpoznane. Za to kilka bajerów w prezencie (LV, odkurzacz) i lepsze zasilanie niż w 350d i 400d.

Uprawnienia umieszczania postów