Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 161 z 393 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171211261 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 601 do 1 610 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Panowie. troszke chłodniej do tego podejśc trzeba. owszem. podgrzewanie atmosfery miało sens gdy konkurencja była daleko w tyle. teraz sytuacja się zmieniła .D700 bodajże od piątku bedzie na półkach sklepowych. powiem szczerze. takie podejście jak prezentuje N jest OK. prezentacja , miesiąc na zapełnienia magazynów i do sklepów. to co robi Canon to nie podgrzewanie a odgrzewanie i to pewnie towaru który jakiś czas sobie przeleżał w legendarnych sejfach bo nie było konkurencji i pewnie lekko nieświeży zaczął byc to i pora wypchnąc.
    (.....)

Jest tylko jeden problem Canon niczego jeszcze nie zapowiedział i o żadnym "podgrzewaniu" mowy być nie może. W związku z tym cały Twój wywód traci sens.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kto to jest Corwin ? Polski Bóg ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Kto to jest Corwin ?
    ten cytat powinien wystarczyć:
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    W momencie gdy prawie 3 lata temu wszyscy radośnie produkowali kolejne linijki domysłów w wątku podobnym do tego, Corwin miał przedprodukcyjny egzemplarz aparatu i robił nim zdjęcia śmiejąc się z nas w kułak. Wcale nie zdziwiłbym się, gdyby teraz sytuacja wyglądała podobnie.
    a tak przy okazji ja się zastanawiam, co bedziemy do tych przyszlych FullFrejmow podpinać? eLki OK, choć też ciągle nie ma porządnej jasnej szerokiej stałki (18, 20mm?), natomiast co z amatorami?
    Amatorska linia stałek jest w pewnych miejscach mocno niedzisiejsza (24,35,135mm); zoomy sa juz nieco świeższe (20-35, 24-85, 28-105 f/3,5-4,5), ale ich konstrukcja też jest sprzed digitalizacji.
    Czy są jakieś sygnaly, aby Canon przygotowywał jakieś obiektywy inne niz EF-S, L lub zoomy z najnizszej półki (microUSM, f/5,6)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    a tak przy okazji ja się zastanawiam, co bedziemy do tych przyszlych FullFrejmow podpinać? eLki OK, choć też ciągle nie ma porządnej jasnej szerokiej stałki (18, 20mm?), natomiast co z amatorami?

My jak my, Nikon to jest dopiero w lesie ze stałkami.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cichy, już bardzo bardzo niedługo.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No oby w tym roku, to na wiosnę będzie w czym wybierać (Nie tylko miedzy N a C pewnie).

Uzależniony

Domyślnie

Po informacjach Corwina to chyba moze zmalec obecna sprzedaz 5D ?
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 20-07-2008 o 19:43
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Zablokowany

Domyślnie

Nie demonizujmy. Z całym szacunkiem dla Corwina jego wypowiedź na Cb nie wstrząśnie światowym rynkiem aparatów cyfrowych. Po prostu kolejne przecieki w/s następcy stopują niektórych, ale o tym było. Jak ktoś nie musi, to pewnie nie kupi. Jak potrzebuje, to się oglądał nie będzie.

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Jak ktoś nie musi, to pewnie nie kupi. Jak potrzebuje, to się oglądał nie będzie.
    Swietnie to ujales. Niby proste, ale jakos dziwnie czlowieka korci to nieznane, ze czasem paralizuje decyzje dobrych zakupow....
    Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Corwin Zobacz posta
    Hej Kubman,
    Jeśli to co leży teraz koło mnie na biurku wejdzie do produkcji w tym roku (a wierzę, że wejdzie), to Canon nie będzie doganiał D700 a wręcz odwrotnie...
    Nie wiem czym się jaracie? Ja wypowiedz Corwina odbieram tak , że nowy Canon to jakaś kiszka ...Canon nie bedzie doganiał D700 a wręcz odwrotnie..., moim zdaniem to znaczy że jak nie bedzie doganiał to będzie się oddalał. Je tam popelina Panie.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Strona 161 z 393 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171211261 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów