Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Nie demonizujmy. Z całym szacunkiem dla Corwina jego wypowiedź na Cb nie wstrząśnie światowym rynkiem aparatów cyfrowych. Po prostu kolejne przecieki w/s następcy stopują niektórych, ale o tym było. Jak ktoś nie musi, to pewnie nie kupi. Jak potrzebuje, to się oglądał nie będzie.

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Jak ktoś nie musi, to pewnie nie kupi. Jak potrzebuje, to się oglądał nie będzie.
    Swietnie to ujales. Niby proste, ale jakos dziwnie czlowieka korci to nieznane, ze czasem paralizuje decyzje dobrych zakupow....
    Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Nie demonizujmy. Z całym szacunkiem dla Corwina jego wypowiedź na Cb nie wstrząśnie światowym rynkiem aparatów cyfrowych. Po prostu kolejne przecieki w/s następcy stopują niektórych, ale o tym było. Jak ktoś nie musi, to pewnie nie kupi. Jak potrzebuje, to się oglądał nie będzie.
    Stopują jednak tylko (w większości) ludzi zupełnie niezdecydowanych. Takim to wystarczy powiedzieć, że firma uduś wypuści puchę która zgładzi konkurencję (oczywiście po uprzednim wyssaniu tej informacji z dużego palca lewej nogi mojej zmarłej babci - świeć panie nad jej duszą) a już lecą do sklepół kupować "nowy, zajefajny system" bo stary nagle przestał robić zdjęcia i wogóle jest stary i śmierdzący. Ja wogóle nie przejmuję się przeciekami (owszem, miło poczytać, zwłaszcza te bardziej sprawdzone). Obecna cena piątki jest na tyle atrakcyjna, a plotki na tyle niepewne (jeśli chodzi o puchę w podobnym zakresie cenowym), że nie pozwalało mi to dłużej zwlekać z zakupem. Od miesiąca jestem wniebowzięty, moje szkła jakby kto koło żyletek nagle położył a dane wychodzące z matrycy znów zaczęły mi się podobać. :-)
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    Stopują jednak tylko (w większości) ludzi zupełnie niezdecydowanych. Takim to wystarczy powiedzieć, że firma uduś wypuści puchę która zgładzi konkurencję (oczywiście po uprzednim wyssaniu tej informacji z dużego palca lewej nogi mojej zmarłej babci - świeć panie nad jej duszą) a już lecą do sklepół kupować "nowy, zajefajny system" bo stary nagle przestał robić zdjęcia i wogóle jest stary i śmierdzący.
    Niekoniecznie tylko niezdecydowani czekaja. Sa tacy ktorzy oczekuja waznych dla nich kilku konkretnych poprawek np. AF.
    Sa tez "kolekcjonerzy-hobbysci" dla ktorych stary juz nie robi dobrych fotek i beda mieli wielka radosc i szczecie ze dostana/kupia nowa puszke ktora moze robic lepsze fotki w ich mniemaniu - inna sprawa ze to nie musi byc prawda.:-) Poprawia sobie samopoczucie i dla nich to bedzie wielka radocha i wartosc tego wydatku.

Ja wogóle nie przejmuję się przeciekami (owszem, miło poczytać, zwłaszcza te bardziej sprawdzone). Obecna cena piątki jest na tyle atrakcyjna, a plotki na tyle niepewne (jeśli chodzi o puchę w podobnym zakresie cenowym), że nie pozwalało mi to dłużej zwlekać z zakupem. Od miesiąca jestem wniebowzięty, moje szkła jakby kto koło żyletek nagle położył a dane wychodzące z matrycy znów zaczęły mi się podobać. :-)
    To jak w koncu jest - nie przejmujesz sie przeciekami ale milo je czytasz - te bardziej sprawdzone - a ktore sa bardziej sprawdzone - jak to weryfikujesz?

Nie obraz sie - ale mam wrazenie ze piszac tego posta chciales sie podbudowac ze dobrze zrobiles nie czekajac - w sumie to nic w tym zlego, ale zrozum tez innych ktorzy czekaja bo chca albo moga.
    Ci co nie mogli/moga czekac kupuja 5D przed "modernizacja".
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    To jak w koncu jest - nie przejmujesz sie przeciekami ale milo je czytasz - te bardziej sprawdzone - a ktore sa bardziej sprawdzone - jak to weryfikujesz?
    Mam swoje sposoby. ;-)

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Nie obraz sie - ale mam wrazenie ze piszac tego posta chciales sie podbudowac ze dobrze zrobiles nie czekajac - w sumie to nic w tym zlego, ale zrozum tez innych ktorzy czekaja bo chca albo moga.
    Ci co nie mogli/moga czekac kupuja 5D przed "modernizacja".
    Mylisz się jednak. Nie mam ochoty się nijak podbudowywać bo naprawdę jestem zadowolony z tego co mam. Wybredny nie jestem, 5D daje mi dokładnie to, czego od niej oczekiwałem a co "straciłem" przechodząc kilka lat temu z analoga na 300D.
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Uzależniony

Domyślnie

Mylisz się jednak. Nie mam ochoty się nijak podbudowywać bo naprawdę jestem zadowolony z tego co mam. Wybredny nie jestem, 5D daje mi dokładnie to, czego od niej oczekiwałem a co "straciłem" przechodząc kilka lat temu z analoga na 300D.
    OK, wlasnie o to chodzi aby spelniac swoje oczekiwania :-)
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów