Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: co wybrać?

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

dziekuję wszystkim za porady , pewne sprawy mi się nagle zakomplikowały i muszę odstapić od kupna tak drogiego tele ale mogę kupić tańsze zastanawiam się nad : 300/4LIS; 400/5.6 i 100-400 LIS i też mam dylemat . Jakie są wasze opinie na temat tych szkieł i doświadczenia?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    dziekuję wszystkim za porady , pewne sprawy mi się nagle zakomplikowały i muszę odstapić od kupna tak drogiego tele ale mogę kupić tańsze zastanawiam się nad : 300/4LIS; 400/5.6 i 100-400 LIS i też mam dylemat . Jakie są wasze opinie na temat tych szkieł i doświadczenia?
    Przeszukaj forum było to poruszane setki razy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Wiedziałem że tego sobie ktoś nie daruje. Od razu robi się milsza atmosfera na forum . Oczywiście masz rację 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów