ef 300 2.8 i 1dmIII czy EF300 2.8 i 17-35 2.8? Jakie wasze zdanie? ze szkieł posiadam już 70-200 2.8 i 24-105 4L
ef 300 2.8 i 1dmIII czy EF300 2.8 i 17-35 2.8? Jakie wasze zdanie? ze szkieł posiadam już 70-200 2.8 i 24-105 4L
daj sondę...wtedy jest łatwiej
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Trochę tego nie rozumiem, bo 17-35 tamrona kosztuje coś koło tysiąca podczas gdy 1dmkIII trochę więcejpowiedziałbym nawet, że takiego tamrona to ci do 1DmkIII w sklepie dodadzą gratis.
Miłego dniamoja www
wyciągając przed nawias część wspólną (300/2.8 ) pozostaje: 1DmIII czy 17-35/2.8 ?
takiego dylematu jeszcze nie widziałem![]()
![]()
Że pytasz o poważny sprzet, a robisz to tak infantylnie, że się to ładu-składu nie trzyma...
a puszkę jakąś posiadasz?
bo jak na razie, to zdecydowanie 1D mk dowolny, gdyż nie będziesz chyba focił samymi szkłami
i do jakich konkretnie zadań chcesz kupować ten sprzęt, bo w tej chwili to mozna tylko odpowiedzieć, abys sobie kupił to co Ci się bardziej podoba; a jak nie wiesz, to mozesz zapytać żony, które urządzenie jest ładniejsze![]()
NIE, samymi szkłami focęa puszkę jakąś posiadasz?Pewnie ze mam, i wtedy albo zostanie jako druga lub pójdzie w komis
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
to moze wybierz szkla a jak zdunska wola jest niedaleko miasta smoka to bedziesz pozyczal![]()
Canon 40D + 17-40L + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
HAMA DEFENDER 200
dlaczego dziwnie napisałem puszka i szkło czy dwa szkła, nie ma co pianki bić;-) a skoro jakieś tam fotki pokazuje tzn. że mam czym robić jak narazieNie ma się co dziwić. Twoje pytanie jest co najmniej dziwnie sformułowane. Rzeczywiście występuje wrażenie jakbyś wybierał między aparatem, a szkłem.
słuszna opcja a zduńska wola to jakieś 280 km od krakowato moze wybierz szkla a jak zdunska wola jest niedaleko miasta smoka to bedziesz pozyczal
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 19-06-2008 o 19:15
Zduńska Wola blizej Łodzi ,ciagle nie wiem o co chodzi.Poezja mi wyszla.
Jaki masz aparat obecnie.Jakie plany fotografowaniaChyba chodzi o 16-35 L Canona
![]()