Strona 10 z 34 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Smycz i identyfikator, będą takie jak tu na zdjęciu:
    http://img229.imageshack.us/img229/8...acsmycz2vb.jpg

Tylko klamra będzie metalowa.
    Krzysztof
    Niestety ktoś, kto umieścił zdjęcie smyczy z poprzedniej tury na imageshack wyrzucił je stamtąd. Nie wchodzę w to, czy zrobił to złośliwie czy nie. Nie ważne. Ale w poście #1 (z wielkimi podziękowaniami dla Zaka i gwozdzt'a!!!!) umieszczone są już świeżo zrobione zdjęcia smyczy i identyfikatora.

Domyślnie

KrzysK wiadomo coś nowego na temat smyczy? Jak wygląda wpłacanie pieniędzy?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jedi Zobacz posta
    KrzysK wiadomo coś nowego na temat smyczy? Jak wygląda wpłacanie pieniędzy?
    Sposób wpłaty post #1, smycz post #91.
    EOS + Speedlite

Domyślnie

Przez jak wygląda wpłacanie miałem na myśli ile osób już wpłaciło... kiedy mniej więcej należy spodziewać się przekazania do realizacji całości?

Domyślnie

Witam!
    Jako, że większość z Was na pewno się niecierpliwi informuję, że zamówiono 89 smyczy i 58 idenyfikatorów. Dokładny raport umieszczę jutro na forum tak jak to obiecałem. Już niedługo. Wytrzymacie? :-)

Krzysztof

EDIT
    Ale na dzień dzisiejszy wszyscy, którzy zamówili smycze bądź identyfikatory otrzymali ode mnie potwierdzenie wpływu pieniędzy na moje konto
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 23-04-2008 o 18:07

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Czyli pozostaje cierpliwie czekać. Napewno będzie warto :-)
    EOS + Speedlite

Domyślnie

Obiecany tygodniowy raport:
    Zamówiły osoby:
    cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGr gareth tgrzyska Adam Bedla gacek werek Foto Epoka popniunia -MM- Canon T 70 rob76 arturro szkot111 freeq-art (unicorn78) Chyrek chifre axk SPUKI Daniel Torzewski airhead eryk_g uzależniony CFR Marek69 Chrabu Kali730 Zaku joohoo tom517 Noel
    Razem: 64 identyfikatory, 97 smyczy

UWAGA:
    Wobec powyższych ilości dnia 1 maja oficjalnie zamykam turę. 1 maja będzie ostatnim dniem w którym przyjmuję zamówienia. Nie dotyczy to osób, które zobowiązały się zamówić po 1-szym maja z powodów finansowych a które poinformowały mnie o tym fakcie. Informuję także, że termin wysyłania przeze mnie smyczy i identyfikatorów powinien nastąpić w połowie maja. Jedyne opóźnienie jakie przewiduję to opóźnienie, które może wystąpić (ale nie musi) z powodu długiego weekendu na początku maja. W tym czasie nie będzie mnie na forum i nie będę odpowiadał na maile. W końcu mały urop... :-)

Osoby zainteresowane proszę o sprawdzenie swojego nicka w formularzu (wielkość liter, spacji itp jest znacząca) oraz numeru na forum, imienia i naziwska (? ;-) - to tak pół żartem, pół serio) i ewentualne poinformowanie mnie o zmianach. Chcę uniknąć błędów na identyfikatorach. Wszystkie zmiany zostaną potwierdzone mailem. Potwierdzenie jest gwarancją wprowadzonych zmian.

Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.

I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.

Krzysztof

Dopiero zaczyna Awatar Skakun
    Miasto
    Rumia - Gdynia

Domyślnie

nic tylko sie cieszyc z solidnego raportu i pozostaje oczekiwac na listonosza
    ciagle czytam i wciaz wiele nie rozumiem ;p

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skakun Zobacz posta
    nic tylko sie cieszyc z solidnego raportu i pozostaje oczekiwac na listonosza
    Żebyś się doczekał, od maja znowu zapowiadają strajk patałachy.
    Ja to chyba osobiście odbiorę.
    Canon 50D + dodatki

Domyślnie

Niech napisze ze to zeznanie podatkowe na kopercie mowili że takie będą dostarczac

Strona 10 z 34 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów