A połączenie koszulki z id wygląda tak: http://img117.imageshack.us/my.php?image=img9731qd9.jpg
ps. mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że wrzuciłem zdjęcie. jeśli jednak masz to daj znać, a wywalę![]()
A połączenie koszulki z id wygląda tak: http://img117.imageshack.us/my.php?image=img9731qd9.jpg
ps. mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że wrzuciłem zdjęcie. jeśli jednak masz to daj znać, a wywalę![]()
Pozdrawiam,
Michał
Vitez to się chyba nazywa dekolt w serek, ale wiecie cojak patrze na zdjęcie tej koszulki na koledze to taka ,ścierkowa mi się wydaje :/ proponuje jakiejś lepszej gramatury koszulkę
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Paenka
Może to dlategoZamieszczone przez Vitez
Ale IMHO na żywo wygląda dobrze, nie przyglądałem się zbytnio, ale nie rzucało się w oczy, że słaba itp.ak patrze na zdjęcie tej koszulki na koledze to taka ,ścierkowa mi się wydaje :/
Pozdrawiam,
Michał
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II
1. A jak wygląda ten laserowy grawer?
2. Może już w tym momencie rozbić wątek na mniejsze (osobno id+smycz, osobno kubki, koszulki...) bo się bajzel robi
3. Przesyłka dotarła, klient (ja) zadowolony![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)