Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Domyślnie

Wiajcie!

W związku z przeprowadzoną sondą identyfikatory będą robione w etui. Dla dwóch osób zrobię dziurkowane.
    Proszę nie wysyłać już pieniędzy. Tura zamknięta została 1 maja. Smycze już są w produkcji. Identyfikatory idą do druku dzisiaj.
    Przesyłek spodziewajcie się w następnym tygodniu.
    Krzysztof

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Wiajcie!

W związku z przeprowadzoną sondą identyfikatory będą robione w etui. Dla dwóch osób zrobię dziurkowane.
    Proszę nie wysyłać już pieniędzy. Tura zamknięta została 1 maja. Smycze już są w produkcji. Identyfikatory idą do druku dzisiaj.
    Przesyłek spodziewajcie się w następnym tygodniu.
    Krzysztof
    Głosowałem za identyfikatorem dziurkowanym, bez etui ale jeśli mam być jednym z dwóch wyjątków to się Krzysztof nie kłopocz. Może być karta w etui
    Pozdrawiam, Rafał

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja się piszę na kolejną turę! Nie wiadomo kiedy będzie następna? Wyczytałem że jak się zbierze X osób więc się zgłaszam

ArminoTauruS
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eMpi Zobacz posta
    ja się piszę na kolejną turę! Nie wiadomo kiedy będzie następna? Wyczytałem że jak się zbierze X osób więc się zgłaszam

no to robimy nową listę

1. eMpi
    2. ArminoTauruS

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Tylko napiszcie jeszcze kto na co się pisze.

ID:

1. xxx
    2. xxx1

Smycz:

1. xxx
    2. xxx2

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja piszę się na komplet. moje id to chyba 16804 jak źle to przepraszam.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Przed "tworzeniem" nowej tury w pierwszej kolejności trzeba znaleźć osobę która zajmie się wszystkimi sprawami związanymi z przyjmowaniem zamówień oraz wykonaniem gadżetów, chyba że osoba taka już istnieje.

Cytat Zamieszczone przez eMpi Zobacz posta
    ja piszę się na komplet. moje id to chyba 16804 jak źle to przepraszam.
    Tak jak było to praktykowane do tej pory zamówienia składa się za pomocą specjalnego formularza a nie postów.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 07-05-2008 o 21:11
    EOS + Speedlite

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta

Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.

I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.

Krzysztof
    przepraszam, ale kilka postów wcześniej było napisane że następna tura będzie zorganizowana gdy uzbiera się ok. 50 osób powyżej potwierdzenie. Tak że chyba możemy zrobić wstępną listę. Kolejnym razem polecam czytać cały wątek i okazać człowieczeństwa to że jestem tutaj nowy nie oznacza, że nie wiem co robię. Pozdrawiam eMpi

Lista:
    Identyfikator:
    16804 eMpi jak źle to przepraszam.
    16116 ArminoTauruS(?)
    Smycz:
    16804 eMpi jak źle to przepraszam.
    16116 ArminoTauruS(?)
    Ostatnio edytowane przez eMpi ; 07-05-2008 o 21:29

chmurny
    Guest

Domyślnie

empi nie denerwuj się , nikt tu nie chciał być nieuprzejmy lub coś wtym stylu
    a co do czytania postów to we wcześniejszych postach można zobaczyć jak cała sprawa wygląda
    a wygląda tak
    przykład
    id
    empi x 1
    james bond 30

smycz
    empi x1
    james bond x 23

a cała reszta jak numer, nick, nazwisko, imię, czyli to co ma się znaleść na identyfikatorze potrzebna będzie jak już uzbiera się potrzebna ilość id i smyczy.
    Ostatnio edytowane przez chmurny ; 07-05-2008 o 21:40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafalR Zobacz posta
    Głosowałem za identyfikatorem dziurkowanym, bez etui ale jeśli mam być jednym z dwóch wyjątków to się Krzysztof nie kłopocz. Może być karta w etui
    Moim zdaniem lepiej w etui bo zawsze można z niego wyciągnąć identyfikator i zrobić dziurke.

Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów